fredag den 17. december 2010

Juletæsk fra Cypern



I aften kl. 20.00 sender Eurosport den tredje udgave af ottemandsturneringen, “Bigger’s Better ”, fra Coral Beach Hotel i Paphos på Cypern. Det drejer sig altså om en turnering i professionel boksning, som bliver afviklet samme aften, og hvor den totale præmie er den nette sum af 30.000$.

Turneringens mere specifikke regler kan læses på http://www.biggersbetterboxing.com/, men kort sagt, så kommer kampene til at gå over 3x3 minutter, og vinderen af hver kamp går videre til det næste niveau. Deltagerne kommer fra letsværvægt, cruiservægt og sværvægt.

Deltagerne kommer fra forskellige ”skoler” og stilarter som MMA, Muay Thai, Kickboxing og selvfølgelig boksning mødes under et fælles regelsæt, der er professionel boksning. Selve turneringsformatet giver et ekstra twist til en ellers spændende sport, og uanset om man er for eller imod disse turneringer, så kan man ikke fornægte elementet af spændingen.

Sidste gang turneringen blev afholdt, havde vi dansk deltagelse i form af Ed Monso, men denne gang er der desværre ingen danskere med i turneringen. Deltagerne denne gang består af Gianluca Sirci (Italien), Bartosz Bocian (Polen), Andy Schadenberg (Tyskland), Milen Paunov (Bulgarien), Omar Bellahmar (Belgien), Lucian Danilencu (Rumænien), Vjeko Bajic (Kroatien) og den lokale favorit, Diakos Panagiotis (Cypern). Der er også en kvalifikationskamp til næste turnering, og den står mellem Louis Loizou (Cypern) og Miroslav Andrasov (Slovakiet).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar