tirsdag den 30. oktober 2012

Actionspækket uge på Eurosport


Eurosport har endnu en gang et fuldspækket kampsportsuge på programmet. Tirsdag og fredag (direkte) sendes der boksning, og torsdag sendes Kickboxing stævnet, Glory 2 Brussels.

I aften tirsdag kl. 21:00 sendes boksestævnet fra Stechert Arena i Bamberg, Tyskland. Main eventen er IBF VM-kampen i cruiservægt mellem den forsvarende mester, Yoan Pablo Hernandez, og den canadiske udfordrer, Troy Ross. Dette er en kamp mellem to af verdens absolut bedste cruiservægtere.

Der vises også returkampen mellem den lokale helt, tyske Dominik Britsch, og spanske Roberto Santos. Denne kamp gælder EU-bæltet i mellemvægt, som i deres første møde der endte uafgjort. Åbningskampen er sværvægtskampen mellem den ubesejrede tysker, Edmund Gerber, og den rutinerede engelske slugger, Michael Sprott.

Torsdag kl. 21:00 sendes Fight Club, som denne gang omhandler Kickboxing-stævnet, Glory 2 Brussels fra Forest National i Bruxelles, Belgien. Fightcardet er fremragende, og hovedkampen er det længe ventede comeback for "Den Flyvende Hollænder", Remy Bonjasky.

Der vises disse kampe:
Remy Bonjasky vs. Anderson "Braddock" Silva
Gokhan Saki vs. Mourad Bouzidi
Nieky Holzken vs. Murat Direkci
Fabiano Cyclone vs. Filip Verlinden
Murthel Groenhart vs. Marc de Bonte
Tony Gregory vs. Igor Jurkovic

Fredag kl. 21:00 sendes der boksning direkte fra Multiversum i Schwechat, Østrig, hvor Marcos Nader skal forsøge at snuppe EU-titlen i mellemvægt fra Roberto Santos. Uden at sige for meget, så har Dominik Britsch kikset i at besejre den hårdføre og råstærke spanier to gange i træk, og nu skal staldkameraten, Nader, så vise, hvordan det skal gøres. Om Santos så er enig i manuskriptet, det er jeg ikke så sikker på, og han virker til at vokse rent mentalt kamp for kamp.

Spanieren bokser med selvtillid, og han vil vise, at han endnu en gang kan sætte en stopper for en af Sauerlands ubesejrede mellemvægtstalenter.

Ellers vises supermellemvægtskampen mellem Henry Weber og Sergei Rozvadovskij samt mellemvægtsdysten mellem Istvan Szili og Francesco Di Fiore.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar