torsdag den 4. april 2013

Action april på Eurosport!



Eurosports aprilmåned er fuld med kampsportsudsendelser i form af diverse breaking udsendelser på Eurosport2, og en masse boksning og Kickboxing på Eurosport.

Denne første april-uge afsluttes også heftigt, med tre spændende udsendelser torsdag, fredag og lørdag.

Torsdag sendes der fire kampe i Fight Club udsendelsen kl. 21:00:
To kampe fra Opatija Fight Night : Mladen Brestovac VS Andy van Steene
Ivan Stanić VS Laurent Attrifi
To kampe fra kvalifikation til Superkombat World Grand PrixTomaž Simonič VS Muamer TufekčićDino Belošević VS Luis Morais

Efterfølgende kommer der endnu en Total KO udsendelse fra den nye serie af tilbageblik på de bedste K-1 kampe.

Fredag sendes der live boksning kl. 21:00 fra Civic Hall i Essex, England, hvor hovedkampen er mellemvægts opgøret mellem Lee Markham og Harry Matthews om den vakante British Masters titel. Letweltervægtskampen mellem Tyler Goodjohn og Dave O'Connor gælder ligeledes den ledige British Masters titel. Og så kommer dermuligvis også et gensyn emd Ahmed Kaddours tidligere modstander, Max Maxwell, der i mellemvægt skal op mod Stepan Horvath.

Lørdag kl. 20:00 står den så på Superkombat action igen med indledende kampe og ikke mindst sæsonens første Grand Prix runde, hvor der er tre super fights, en reservekamp og den velkendte firemandsturnering. Turneringen består af to fightere fra Superkombat New Heroes og to veteraner. Muamer Tufekcic og Corrie Robbins er de nye profiler, som skal forsøge at nedkæmpe veteranerne, Nikolaj Falin og Jairzinho Rozenstruik.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar