tirsdag den 4. maj 2010

To VM-kampe på Eurosport i aften!



I aften kl. 20:45 sender Eurosport to spændende VM-kampe i henholdsvis super fluevægt og letvægt fra Agua Caliente Casino, Rancho Mirage, Californien, USA, og jeg glæder mig til at kommenterede de to kampe af verdensklasse.

Den eksplosive og særdeles hårdtslående Vic “The Raging Bull’’ Darchinyan (33-2-1, 27 sejre på KO og et enkelt nederlag på KO) har slået sig ind i de amerikanske boksefans’ hjerter med sine mange brutale knockouts og aggressive stil, og hans popularitet har sikret ham masser af tv-tid. Den australsk baserede armener forsvarer sine WBC og WBA titler mod den akavede og hårdtslående mexicaner, Rodrigo ”Gato” Guerrero (13-1-1, 9 sejre på KO), som på papiret virker for uerfaren for Darchinyan. Man skal dog ikke tage fejl af Guerrero, og han er en snu switchhitter som kan give mesteren problemer.

Darchinyan har udstillet sin egen primitivitet flere gange, og har optil denne kamp fokuseret meget på sine tekniske færdigheder. ”Dette er en god kamp for mig, og det er en kamp, hvor jeg vil vise mine færdigheder, og ikke kun slå. Jeg er i god form, og træningen har været fantastisk. Planen er at gøre det hele – bokse, tænke og bevare roen. Guerrero er en god knægt, og han har bokset mod et par gode boksere, som han har gjort det godt imod. Der er ingen chance for at jeg undervurderer ham. Jeg tror helt sikkert, han har en spændende fremtid i boksning, men den starter ikke før jeg har slået ham. Jeg har ikke lyst til at snakke om mine egne fremtidige modstandere. Min fokus er på Guerrero og på at besejre en determineret, ung modstander. Jeg er klar til at gøre mit arbejde.”

Den unge udfordrer er selvfølgelig klar til kamp, og forventer at levere sit livs kamp: “Jeg er utrolig spændt og glad for at jeg fået denne chance. Det er mit livs store mulighed, og jeg har ventet på det hele livet, og føler mig meget selvsikker. Da de fortalte mig, at jeg havde fået VM-kampen, var det en kæmpe overraskelse, og jeg troede ikke på det. Selv efter flere ugers sparring havde jeg svært ved at tro på det, men stille og rolig begyndte det at sive ind. Jeg er blevet lovet store kampe før, uden at de blev realiseret, men nu er denne her, og jeg er klar. Jeg ved godt, at mange ikke har hørt om mig før, men jeg garanterer, at jeg ikke går ned i første, 12. eller nogen anden omgang. Jeg forventer at overraske boksemiljøet og tage bælterne med hjem til Mexico. At møde Darchinyan om de to store bælter er en enorm motivation, og han er en fighter med masser af power. Men vent at se, for jeg har også power!”

Aftenens anden kamp er om den ledige IBO title i letvægt. Australske Lenny “Lenny Zappa’’ Zappavigna (22-0, 15 sejre på KO) og venezuelanske Fernando “La Fiera” Angulo (22-6-0, 14 sejre på KO og et enkelt nederlag på KO) ønsker begge at tage titlen med hjem til deres hjemland, og der er lagt op til en flot dyst. Zappavigna er favoritten, og Angulo har taget kampen på kun to ugers varsel, men venezuelaneren har flere flotte sejre i bagagen, og kommer for at vinde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar