tirsdag den 11. maj 2010

Odlanier Solis vs Carl Davis Drummond

Eurosport sender i aften, tirsdag kl. 21:30, fra Mallory Square, Key West, Florida, USA, hvor hovedkampen står mellem det måske hotteste sværvægtshåb lige nu, Odlanier Solis (15-0-0, 11 sejre på KO) fra Cuba, og Carl Davis Drummond (26-2-0 20 sejre på KO) fra Costa Rica. Solis, der forsvarer, sin WBC International titel, vil gerne møde Vitali Klitschko om WBC-titlen og er afhængig af en god præstation mod sin udfordrer.
Solis nærmer sig verdenstoppen med stormskridt, men står på papiret overfor en reel test i Drummond. Costa ricaneren er en naturlig sværvægter, som er hurtig, bevægelig og ganske hårdtslående. Mere end det, så udfordrede han den daværende WBA-verdensmester, Ruslan Chagaev, om titlen, og gjorde det ganske godt, indtil kampen blev stoppet før tid, da mesteren blev cuttet fra en skalle, og Drummond tabte på en teknisk pointafgørelse.

Der er ingen tvivl om, at cubaneren er den store favorit her, men Drummond har kun tabt to gange, og begge gange var det på point. Solis har dog verdensklasse evner og knockoutpower i begge hænder, og det bliver spændende at se ham mod en sulten modstander. Drummond tabte sin comebackkamp efter VM-kampen, da han overraskende ”snublede” mod Derric Rossy pga. manglende forberedelse, hovmod og en motiveret modstander.

Drummond har dog virket tændt og godt forberedt op til kampen mod Solis, og det bliver spændende at se, om Solis kan fortsætte sin lange stime af flotte sejre med en endnu en magtdemonstration, eller om hans for høje vægt vil skabe problemer for ham.

Den tidligere cubanske amatørstjerne har nemlig haft problemer med vægten hele sin professionelle karriere, og vægten har generelt gået op jævnt kamp for kamp. Han har da også virket uinteresseret i nogle af sine kampe, men virker nu mere målrettet, selvom han virker for tung. Der sidder en del flæsk på sidebenene, og mod de allerbedste sværvægtere, så vil det kun virke som en forhindring. Solis har mistet en del hurtighed og bevægelighed pga. det, men har som sagt ikke været presset som professionel, og er utvivlsom på vej mod noget stort, hvis bare han får styr på sin vægt, og kan træne disciplineret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar