tirsdag den 1. juni 2010

Arthur Abraham vs Andre Dirrell

I aften kl. 21:00 sender Eurosport to kampe fra to forskellige stævner. Aftenens hovedkamp er Super Six-kampen mellem den amerikanske switch-hitter, Andre Dirrell (18-1-0, 13 sejre på KO), og den tyske hardhitter, Arthur Abraham (31-0-0, 25 sejre på KO), men der er også en spændende kamp i sværvægt mellem stortalentet fra Bulgarien, Kubrat Pulev (7-0-0, 5 sejre på KO), og den enorme russiske journeyman, Evgeny Orlov (11-6-1, 8 sejre på KO og et enkelt nederlag på KO).


Begge er kampe er fascinerende match-ups med spektakulære stilkontraster, selvom de udkæmpes på de vidt forskellige niveauer. Dirrell er lynhurtig på hænder og fødder, og har en akavet og uortodoks stil, mens Abraham er voldsomt hårdtslående, solid og simpel i sin boksestil - på grænsen til det primitive. Pulev er bevægelig og flydende i sin stil, men Orlov er tung og langsom, men stærk og hårdtslående.

Dirrell vs Abraham er en kamp mellem to af verdens allerbedste super mellemvægtere, og kampen er en del af den meget omtalte Super Six-turnering, hvor danske Mikkel Kessler også deltager. Selvom der ingen titel er på spil, så er indsatsen stor, og skal Dirrell gå videre i turneringen, så skal han vinde over Abraham, da amerikaneren tabte til Carl Froch i sin første kamp i turneringen. Tyskeren står på den anden side stærkt, da han knockoutbesejrede Jermain Taylor i sin første kamp i turneringen. Der er lagt op til en rigtig gyser, når de to topboksere går i kamp.

Pulev har set sensationel ud indtil videre i sin korte professionelle karriere, og har allerede slået gode navne som Matt Skelton, Gbenga Oloukun og Danny Batchelder. Som amatør var bulgareren et stort navn, og hans atletiske evner og bokseevner gør ham til et særdeles lovende sværvægtshåb. I Orlov møder han en rutineret, tough modstander, som har både højde, rækkevidde og vægt på ham, og det bliver spændende at se, hvordan Pulev takler den bogstavelig talt enorme opgave.

Dette er første af i alt seks bokseudsendelser på Eurosport i juni måned! Vi fortsætter allerede på fredag kl. 20:15, hvor der sendes direkte fra Karl Ecke Halle i Hessen, Tyskland, hvor Juan Carlos Gomez fortsætter sit comeback mod Oezcan Cetinkaya og hvor Konstantin Airich tager imod knockoutbokseren, Alexander Kahl, i en eksplosiv kamp. Resten af måneden er der boksning hver tirsdag aften på Eurosport, så der er garanteret masser af hårdtslående sommeraction til de danske boksefans.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar