tirsdag den 8. juni 2010

WBA VM-kamp i sværvægt


Tirsdag aften kl. 21:15 viser Eurosport verdensklasseboksning fra MEN Arena i Manchester, England! Aftenens hovedkamp er WBA VM-kampen i sværvægt mellem den forsvarende mester, David Haye (23-1-0, 21 sejre på KO), og den akavede udfordrer, John Ruiz (44-8-1, 30 sejre på KO), og så vises den spændende Commonwealth titelkamp i super mellemvægt mellem den hårdføre og rutinerede mester, Charles Adamu (17-4-0, 12 sejre på KO) og det ubesejrede og meget lovende talent, George Groves (8-0-0, 6 sejre på KO), også.

Engelske Haye rykkede op i sværvægt efter at have forenet titlerne i cruiservægt, og med en hurtig og bevægelig offensiv udboksede han kæmpen, Nikolay Valuev, om WBA-titlen i november sidste år. I sit første forsvar af titlen tager han imod den svære og rodede amerikaner med puertoricanske rødder, Ruiz, på hjemmebane i England. Presset er enormt på Haye, men Ruiz har besejret en række klassemodstandere tidligere, er to gange tidligere blevet kronet som WBA champ og er kendt som en clinchsøgende og meget akavet bokser, som har gjort livet surt for mange sværvægtere. Ruiz er også langt mere rutineret end Haye, men briten har hurtighed, slagkraft og talent på sin side, og amerikaneren har set skidt ud mod lette, hurtige sværvægtere tidligere. Haye har utvivlsomt en stor karriere foran sig, mens Ruiz er ved at nå enden, og han kommer til at give alt for at forsøge at vinde WBA-titlen en tredje gang.

Ghanesiske Adamu vandt den ledige Commonwealth titel med en kontroversiel og snæver pointsejr over Carl Dilks, men har også tidligere vist sin klasse ved at gå tiden ud mod elitefightere som Carl Froch, Otis Grant og Vitali Tsypko uden den store professionelle erfaring. Han forsvarer titlen på udebane mod det store engelske talent, Groves, som på papiret ser ud til at være kommet på en rigtig, rigtig svær opgave. Groves er blevet hypet en hel del i den engelske presse, men i Adamu møder han en aggressiv veteran med masser af vilje og motivation. Afrikaneren kender boksegamet, og vil forsøge at frustrere og presse Groves bagud med sine vilde bomber, og hvorvidt briten kan stå for presset og styre slagets gang med sine mere elegante evner bliver spændende at se.

Tirsdag den 15. juni kl. 21:00 sendes Yuriorkis Gamboa vs Jonathan Victor Baras (WBA VM-kamp i fjervægt)

Tirsdag den 22. juni kl. 21:00 og tirsdag den 29. juni kl. 21:00 sendes der uspecificerede titelkampe, og jeg skal snarest vende tilbage med hvilke kampe det drejer sig om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar