mandag den 21. juni 2010

De unge løver

Super Six turneringen har for alvor skabt fokus på en af boksesportens yngste vægtklasser, supermellemvægt, men vægtklassen har også dybde og potentiale udover den absolutte elite, og dette kan ses i aften, når Eurosport kl. 20:15 sender tre kampe med seks unge løver. Aftenens hovedkamp er NABO titelkampen i super mellemvægt mellem de to ubesejrede og fremadstormende talenter, Marcus Johnson (18-0-0, 14 sejre på KO) og Derek Edwards (25-0-0, 13 sejre på KO).

Dette er en af de kampe, som får fightfans til at savle af begejstring, da vi får to sultne, ubesejrede fightere at se i en stor test mod hinanden i dette stævne fra UIC Pavillion i Chicago, Illinois, USA. Begge har meget at bevise, og begge ved at en sejr i denne kamp, vil bringe dem et stort skridt tættere på verdenseliten, hvor Super Six navnene hører til.

De to amerikanere kommer ind til kampen med imponerende evner og masser af potentiale, og stilmæssig minder de lidt om hinanden. Johnson har mere erfaring som amatør, men Edwards har mere erfaring som professionel, og ingen af de to er rigtig blevet testet endnu i det professionelle game. Begge har et godt jab, gode defensive evner og kan lide at kontrabokse, så det bliver interessant at se, hvem der får implementeret sin strategi og dermed får muligheden for at hive sejren hjem i denne vigtige kamp for disse super mellemvægtere.

Vi får også to andre interessante kampe at se fra UIC Pavillion. Den ubesejrede og særdeles hårdtslående amerikaner, Don George (19-0-1, 17 sejre på KO), tager imod ghaneseren, Osumanu Adam (17-1-0, 13 sejre på KO), i en helt åben kamp i super mellemvægt. Begge har vist stort potentiale, selvom ingen af dem har mødt de helt store profiler endnu som professionelle, og på papiret er dette en helt snæver kamp. Edwin Rodriguez (14-0-0, 10 sejre på KO) hører egentlig til i super mellemvægt, men har taget kampen mod letsværvægteren, Kevin Engel (17-2-0, 14 sejre på KO) i Engels vægtklasse, og dette ser ud til at være ren dynamit. Begge amerikanere virker til at have legitim knockoutpower i begge hænder, selvom de for det meste har mødt ”bløde” modstandere.

For alle seks fightere er det knald eller fald, og med sultne, unge fightere i ringen, så er man altid garanteret god aktion. Udover sommeren er der ligeledes masser af god aktion for Eurosports mange trofaste boksefans, og her kan du se programmet for de nærmeste bokseudsendelser:
Tirsdag den 29. juni kl. 20:15-22:30 sendes Marco Huck vs Brian Minto (WBO titelkamp i cruiservægt)
Lørdag den 3. juli kl. 20:15-22:00 sendes David Tua vs Friday Ahunanya
Tirsdag den 6. juli kl. 21:00-22:30 sendes Sergiy Dzinziruk vs Daniel Dawson (WBO titelkamp i letmellemvægt)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar