tirsdag den 12. oktober 2010

Double-up på Eurosport


Eurosport viser i aften to bokseudsendelser for sportkanalens trofaste boksefans. Kl. 20 kommer endnu en udgave af det populære program, Tuesday Night Fights Knockouts, hvor man bl.a. kan se Riddick Bowe vs Conroy Nelson, George Foreman vs Terry Anderson og Thomas Hearns vs Earl Butler.

Kl. 21 vises et stævne fra Prudential Center i Newark, New Jersey i USA, hvor den tidligere cruiservægtskonge, Tomasz Adamek (41-1-0, 27 sejre på KO), møder Michael Grant (46-3-0, 34 sejre på KO), om to mindre titler i sværvægt, WBO NABO og IBF International titlerne. Polske Adamek er særdeles populær blandt de mange polsk-amerikanske boksefans, og selvom Grant rent geografisk set er på hjemmebane, så er Prudential Center at regne som hjemmebane for Adamek.

Adamek har direkte kurs mod sværvægtstronen, og kampen mod giganten Grant skal vise, hvordan polakken evt. vil håndtere og reagere på Klitschko-brødrenes frygtindgydende højde og rækkevidde. Derfor hviler der et stort pres på Adameks skuldre, og Grant har samtidig en gylden chance for at komme tilbage til toppen, efter han i 2004 boksede om VM-titlen mod Lennox Lewis. Det blev til et tungt nederlag mod Lewis, og sidenhen også til Jameel McCline og Domick Guinn, men Grant har stablet 8 sejre i træk sammen optil denne kamp, og kommer ind til kampen med selvtillid, rutine og fysisk overlegenhed.

På undercardet får vi også to interessante kampe i form af mellemvægtsdysten mellem Joel Julio (35-4-0, 31 sejre på KO) og Jamaal Davis (12-6-0, 6 sejre på KO) og weltervægtskampen mellem Sadam Ali (8-0-0, 4 sejre på KO) og Lenin Arroyo (20-12-1, 4 sejre på KO).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar