søndag den 7. august 2011

Huck vs Garay og Gutknecht vs Di Giacomo!


I aften kl. 20:00 viser Eurosport to titelkampe fra München, Tyskland, hvor hovedkampen er WBO VM-kampen i cruiservægt, hvor Marco Huck forsvarer sit bælte mod den tidligere WBA champ i letsværvægt, Hugo Hernan Garay.

Huck vs Garay er en kamp mellem to aggressive, intense boksere, men Huck har som så ofte stort set alle fysiske fordele på sin side. Garay var for nogle år siden et stærkt navn i letsværvægt, men den argentinske slugger har ikke imponeret i det sidste, og dette er nok hans sidste store chance. Han er hentet ind, for at få Huck til at se godt ud, men Garay skal ikke undervurderes, og hans stil kan give den tyske favorit problemer.

Ellers vises EM-kampen i letsværvægt, hvor Eduard Gutknecht skal forsvare sit EBU-bælte mod Lorenzo Di Giacomo, som danske Lolenga Mock udboksede for et par år siden. Tyskeren er i rivende udvikling, og han har set meget imponerende ud i sine seneste tre kampe, mens den italienske udfordrer er på vej ind i sin karrieres efterår. Dette er Di Giacomos tredje forsøg på at vinde EM-titlen, og han har masser af rutine med sig. Alligevel er det dog Gutknecht, der er storfavoritten pga. sine seneste triumfer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar