tirsdag den 3. januar 2012

Tre titelkampe fra Finland i aften på Eurosport!


I aften kl. 21:00 viser Eurosport tre titelkampe fra Hartwall Arena i Helsinfors, Finland, hvor nogle af de største profiler i Europa skal i aktion. Det drejer sig om Alexander Povetkin, Robert Helenius, Dereck Chisora og Cecilia Brækhus.

Russiske Povetkin (22-0-0, 15 sejre på KO) forsvarer sit WBA-bælte i sværvægt mod den amerikanske udfordrer, Cedric Boswell (35-1-0, 26 sejre på KO). Den lynhurtige og meget eksplosive Povetkin er den store favorit, men Boswell er en stor, stærk og aggressiv type, som satser alt på denne titelkamp. Begge er underholdende sværvægtere, som har legitim knockoutpower, og de står umiddelbart godt til hinanden.

Finske Helenius (16-0-0, 11 sejre på KO) bokser på hjemmebane i karrierens første større titelkamp. Det drejer sig om den vakante EBU-titel i sværvægt, som stadigvæk anses som en legitim titel, der bliver anerkendt for sin værdi. Han skal møde den engelsk-baserede zimbabwer, Dereck Chisora (15-1-0, 9 sejre på KO). Chisora ser lidt enkel ud, men Helenius er trods sin forbavsende flotte resultater så tidligt i karrieren stadigvæk ganske urutineret. Begge er aggressive og bokser for at vinde, så der er lagt op til en flot kamp.

Norske Cecilia Brækhus (18-0-0, 4 sejre på KO) er en af kvindeboksningens allerstørste profiler, og hun forsvarer sine tre weltervægtsbælter (WBC, WBA og WBO) mod amerikanske Kuulei Kupihea (7-1-0, 2 sejre på KO). Brækhus har længe jagtet de store navne, men hun må levere et pligtforsvar mod øboeren fra Hawaii, der trods syv sejre i træk ikke ligner en den sværeste udfordring for Norges ”First Lady”. Hawaii er dog kendt for at producere fightere med store hjerter, og Kupihea er ligeledes kendt for at være hårdfør om end noget primitiv rent teknisk. Brækhus er også en hård hund, men hun er blevet ført frem pga. sine tekniske færdigheder og glimrende fysik, og hun er derfor også den store favorit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar