tirsdag den 27. december 2011

WBA VM-kamp i cruiservægt: Guillermo Jones vs Michael Marrone


Eurosport sender i aften kl. 20:30 fire kampe fra boksestævnet i Seminole Hard Rock Hotel and Casino i Hollywood, Florida i USA. Hovedkampen er WBA VM-kampen i cruiservægt, hvor Guillermo Jones skal forsvare sit bælte mod Michael Marrone.

Jones (37-3-2, 29 sejre på KO) har været med i mange år. Han startede ud som weltervægter, men har arbejdet sig op i de tungere vægtklasser efterhånden, som han blev ældre. Panamaneren har været WBA-verdensmester siden 2008, men dette er kun hans andet forsvar, så han er ganske inaktiv. Alligevel slipper han for en speciel svær udfordrer i dette titelforsvar, da han skal op imod Marrone (20-3-0, 15 sejre på KO), der gør sin debut i cruiservægt.

Den amerikanske udfordrer har bokset alle sine andre kampe i sværvægt, men han har altid været en meget lille sværvægter, og det er derfor naturligt at han rykker ned til cruiservægt. Det virker dog en anelse mærkværdigt, at han direkte får en VM-kamp, med tanke på, at han har tabt tre ud af sine seneste fem kampe.

Han er dog en tough brawler type, som vil prøve at levere den store sensation mod den store forhåndsfavorit. Selvom Jones ikke er nogen stor stjerne, så er han alligevel et anerkendt navn blandt hardcore fans. Det er derfor også ganske interessant at vi får WBA-mesteren at se i aktion, da vi regelmæssigt har vist kampe med de andre cruiservægtsstjerner, Marco Huck (som dog nu rykker op i sværvægt), Steve Cunningham, Yoan Pablo Hernandez, Denis Lebedev og Krysztof Wlodarczyk.

Ellers vises der to andre titelkampe. Den ene er kampen om den vakante WBC USNBC-titel i letmellemvægt mellem Joey Hernandez (19-1-1, 11 sejre på KO) og Elco Garcia (25-7-0, 12 sejre på KO) er en flot matchning, som ligner en meget hård test for Hernandez. Den anden er kampen om WBA Fedecaribe-titlen i letweltervægt, hvor mesteren, Angelo Santana (11-0-0, 8 sejre på KO), skal forsvare titlen mod Broderick Antoine (11-11-1, 5 sejre på KO).

Aftenen åbnes med en letsværvægtskamp mellem Mikkel Kesslers tidligere modstander, Gusmyr Perdomo (17-3-1, 11 sejre på KO), og Lafarrell Bunting (18-3-1 (17 sejre på KO).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar