torsdag den 22. december 2011

Big-8 WKN World Grand Prix



Eurosport sender i aften kl. 20:00 Big-8 WKN World Grand Prix fra Minsk Arena i Minsk, Hviderusland, hvor en række fabelagtige thaiboxere entrer ringen. Dette er legitim verdensklasse Muay Thai, og fightcardet prydes af stærke navne fra alle verdenshjørner.

Fokus på ottemandsturneringen, hvor Andrei Kulebin, Taylor Harvey, Ruslan Kyshnirenko, Ibrahim Konate, Erkan Varol, Samkor, Chris Kwiatkowski og Loris Audoui dyster om den store pris. Der vises ikke de tre VM-kampe fra stævnet.

Dette brede og meget stærke felt udgør en eksplosiv cocktail, som altså gives til Eurosports fightfans som en tidlig julegave. Der er virkelig lagt op til fyrværkerier, når disse eliteudøvere åbner op. Som altid, når der snakkes om ottemandsturneringer, så er det ikke altid den bedste mand, som vinder, men ofte den, som har den nemmeste vej til finalen. Alligevel, så er der ikke tvivl om, at vinderen af denne turnering, kommer til at være en spektakulær fighter, da der ingen nemme vej er til denne finale.

Ottemandsturneringer leverer stort set altid dramatiske resultater, som er særdeles hårde for deltagerne, og de er ligeledes særligt underholdende for seerne.

Senere sendes to timers tæt pakket action fra de mest begivenhedsrige kampe fra SuperKombat-stævnerne, hvor årets højdepunkter gennemgås.

Så tune ind på Eurosport i aften, da der sendes Muay Thai med nogle af de allerstørste profiler i gamet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar