tirsdag den 13. december 2011

Bigger's Better - Road To The Final


Eurosport sender i aften kl. 22:00 programmet, ”Bigger's Better – Road To The Final”, hvor de otte Bigger's Better turneringer gennemgås med henblik på den kommende Bigger's Better King turnering på fredag.

De otte vindere, som kvalificerede sig til fredagens finale, er Mairis Breidis (Letland), Oleksiy Mazykin (Ukraine), Milen Paunov (Bulgarien), Ivica Bacurin (Kroatien), Niko Falin (Tyskland), Konstantin Airich (Tyskland), Constantin Bejenaru (Rumænien) og Nicolas Wamba (Frankrig).

Paunov og Airich har dog trukket sig fra denne finaleturnering (Paunov pga. skade og Airich pga. en mere lukrativ, forestående titelkamp), og de bliver henholdsvis erstattet af Marc Adrian (Rumænien) og Ed Monso (Danmark).

Set med danske øjne, så er det selvfølgelig århusianske Ed Monsos deltagelse, som er det store fokuspunkt, men der bliver altså vist klip fra alle de mest dramatiske kampe. Har du ikke fået set de tidligere turneringer, så er dette en glimrende mulighed for at få en hurtig gennemgang af de mest interessante kampe. Vil du bare gense nogle af højdepunkterne, så er der også garanti for action, da de mange eksplosive knockouts selvfølgelig vises igen.

Så tune ind på Eurosport i aften, hvis du vil lade op til fredagens Bigger's Better King turnering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar