torsdag den 1. december 2011

Thailand vs Germany i aften kl. 20 på Eurosport!


Eurosport sender i aften kl. 20:00 Muay Thai-stævnet ”Thailand vs Germany” fra Blautal Center i Ulm, Tyskland. I alt sendes der seks kampe, hvoraf fire er rene Muay Thai kamp, mens de to sidste er superfights under K-1 regelsættet.

Dette stævne er årets femte stævne i Elite Boxings serie af ”Thailand vs Challenger” stævner, og det laves i samarbejde med Hype FC. Fightcardet byder på en række flotte match-ups, så der er som altid garanti for masser af action i denne udgave af Fight Club.

De fire Muay Thai-kampe er:
Jaipet Muangkarn (Thailand) vs Juri Kehl (Tyskland)
Wuttichai Tor. Taisong (Thailand) vs Valdet Gashi (Tyskland)
Bernueng TopKing Boxing (Thailand) vs Alex Vogel (Tyskland)
Jaochalarm Chatkranok Gym (Thailand) vs Enriko Kehl( Tyskland)

De to K-1 superfights er:
Artur Kenf (Tyskland) vs Varit Arslan (Tyrkiet)
Bruno Carvalho (Portugal) vs Yavuz Kayabasi (Holland)

Kehl-brødrene får masser af hype og omtale i det tyske Muay Thai-miljø, da begge har leveret fremragende præstationer de seneste par år. Derfor er det med et vist pres at de to dygtige teknikkere skal op mod erfarne thailandske fightere, og så må vi se om de kan levere varen.

Ellers ser de fleste hardcore fans nok frem til at se Bernueng i aktion. Hans resultater snakker for sig selv, og mange kender ham nok også som coach fra Tiger Muay Thai.

Carvalho vs Kayabasi er en flot match-up mellem to dygtige teknikkere, og specielt Kayabasi er en interessant profil med masser af potentiale. Han slog gennem sidste år, da han besejrede Gago Drago. Selvom han ikke besidder den helt store power, så er han en nydelse at se i ringen. Carvalho vil dog forsøge at sætte ham under pres og levere en overraskelse, som kan åbne de store døre for ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar