tirsdag den 19. juni 2012

Boksning, Kickboxing og MMA på Eurosport denne uge



Eurosport disker op med masser af hårdtslående action denne uge. Tirsdag kl. 21:00 sendes der boksning, og det er Marco Hucks returkamp mod Ola Afolabi som er main event. Torsdag kl. 21:00 sendes de resterende kickboxingkampe fra Glory World Series stævnet, som Eurosport sendte direkte fra den 26. maj. Lørdag kl. 22:00 sendes de to MMA-kampe fra selvsamme Glory World Series event.

Tirsdag vises boksestævnet fra Messehalle i Erfrut, Tyskland, hvor Marco Huck for anden gang møder Ola Afolabi i et forsvar af sin WBO VM-titel i cruiservægt. Da de to mødtes i december 2009 vandt Huck på en kontroversiel pointafgørelse. Huck har derfor muligheden for at understrege, at han er den bedre af de to ved at besejre Afolabi på overbevsiende maner. Samtidig jagter Afolabi selvfølgelig den store revanche, og en sejr over Huck vil for alvor åbne dørene for den underholdende udfordrer.

Der vises også sværvægtskampen mellem den ubesejrede Edmund Gerber og den meget rutinerede Maurice Harris.

Torsdag vises som sagt de resterende kickboxingkampe fra Annexet i Stockholm, Sverige, hvorfra Eurosport livetransmitterede de seks sidste kampe. Tre af dem var en del af deres Final 16 70-kilos turnering, og i Fight Club torsdag aften vises de første fem kampe fra denne første runde i Final 16 turneringen:
Shemsi Beqiri vs Yoshihiro Sato
Tim Thomas vs Dennis Schneidmiller
Robin van Roosmalen vs Dzhabar Askerov
David Kyria vs Kem Sitsongpeenong
Ky Hollenbeck vs Michael Corley

Lørdag vises de to MMA-kampe fra det samme Glory World Series stævne. Det drejer sig om to kampe i letsværvægt:
Jason Jones vs Dritan Barjamay
Ilir Latifi vs Tony Lopez



Ingen kommentarer:

Send en kommentar