tirsdag den 26. juni 2012

Bute vs Froch kl 21:00!


Eurosport sender i aften kl. 21:00 stævnet fra Nottingham Arena i Nottingham, England, hvor hovedkampen er prestigekampen mellem den forsvarende IBF-verdensmester i super mellemvægt, Lucian Bute, og den engelske Super Six-finalist, Carl Froch.

Bute deltog ikke i Super Six-turneringen, men han formåede gennem en række flotte præstationer alligevel at plante sit navn som en af de absolut bedste super mellemvægtere i verden. Hans 10. forsvar af IBF-bæltet markerer også en ny tid for den canadisk baserede rumæner, da han for første gang i karrieren skal møde en anden stjerne og det på udebane.

Tag ikke fejl, den elegante southpaw har mødt en række glimrende boksere, men de absolut bedste i verden har han undgået. Froch har på den anden side mødt en stribe af verdens absolut bedste boksere, men han kommer også ind til denne VM-kamp med to nederlag i hans seneste fire kampe.

Dette er en rigtig ”clash of styles”, hvor Bute står for elegancen, mens Froch leverer brutaliteten. De to tilhører eliten i super mellemvægt, og vinderen vil stå stærkt i forhold til nye megakampe i fremtiden.

Fra samme fightcard vises også IBF Inter-Continental titelkampen i super bantamvægt, hvor de to ubsejrede profiler, Carl Frampton og Raul Hirales, ligeledes mødes i en kamp fuld af kontraster. Frampton er den hurtige og bevægelige teknikker, mens Hirales er råstærk slugger. Frampton er den lokale helt og er derfor favoritten, men Hirales kommer med den sædvanlige mexicanske stolthed.

Pier Olivier Cote er en meget hypet ung profil, som vi har vist flere gange på Eurosport. Den spændende canadiers kamp mod mark Lloyd vises også fra dette flotte stævne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar