torsdag den 5. juli 2012

Sommerbomber på Eurosport!


Eurosport afslutte den hede sommeruge med masser af hotte kampe, når der torsdag, fredag og lørdag bliver sendt MMA, boksning og Kickboxing, hvoraf to af udsendelser er direkte transmissioner.

Torsdag kl. 22:00 sendes det sydafrikanske MMA-stævne, Extreme Fighting Championship Africa 13 fra Grand West Casino and Entertainment World i Cape Town . I alt vises der fem dynamiske kampe, og hovedkampen er en titelkampen mellem den forsvarende mester, Dallas Jakobi, og den ambitiøse udfordrer, Jadyson Costa.

Selvom MMA kaldes verdens hurtigst voksende idrætsgren, så er det ikke ofte, at man hører om afrikansk MMA. EFC Africa er dog utvivlsomt den største afrikanske MMA-event, og de markedfører sig flot.

EFC Africa satser på føre en række unge, lokale talenter frem, og de har lykkedes i at lave en aftale med en TV-station, så de sydafrikanske fightere får masser af opmærksomhed. Sydafrika har stolte traditioner indenfor en række kampsportsgrene, og specielt i boksning har de haft mange succeshistorier.

Disse kampe vises fra EFC Africa 13:'
Dino Bagattin vs Francois Kabulu
Martin van Staden vs Michiel Opperman
Don Madge vs Leon Myhardt
Bernardo Mikixi vs Calven Robinson
Dallas Jakobi vs Jadyson Costa

Fredag kl. 21:00 sendes der direkte fra Monte Caputo i Limassol, Cypern, hvor den 13. udgave af Bigger's Better går af stablen. Den omstridte bokseturnering har fået en del opmærksomhed herhjemme pga. deltagelse fra Ed Monso, Mourad Raid og senest Shariyar Weissi samt den kontroversielle afholdelse af Bigger's Better stævnet i Århus sidste år.

Ottemandsturneringen fortsætter med at levere events rundt omkring i Europa og vender nu tilbage til Cypern, hvor de første stævner blev afholdt.

Feltet er en blandet gruppe, og en af de bedste boksere, som har deltaget i Bigger's Better, Mairis Breidis vender nu tilbage. Letten vandt den første Bigger's Better turnering, og han vil forsøge at gentage bedriften fredag aften.

De otte turneringsdeltagere er:
Kamil Małysz (Polen)
Mairis Brieidis (Letland)
Robert Teuber (Tyskland)
Adrian Lepadatescu (Rumænien)
Lee Kelett (England)
Panagiotis Diakos (Cypern)
Pavel Zhuravliov (Ukraine)
Louis Louizon (Congo/Cypern)

Lørdag kl. 21:00 sendes der også direkte. Denne gang gælder det årets tredje Superkombat World Grand Prix stævne, som går af stablen i Palace of Culture and Sports i Varna, Bulgarien.

Som sædvanlig er det en eksplosiv line-up, som promotor Eduard Irimia præsenterer. Firemandsturneringen består af den lokale helt, Kostadin Kostov (Bulgarien), Mladen Brestovac (Kroatien), Benjamin Adegbuyi (Rumænien) og Rogava Tsotne (Ukraine).

Vinderne fra denne firemandsturnering får en plads til den store Final Elimination turnering den 10. november.

Aftenens main event er dog en kamp om Superkombats vakante sværvægtstitel mellem Ismael Londt (Suriname) og Freddy Kemayo (Frankrig).

Et andet sværvægtsbrag er kampen mellem legenden, Alexey Ignashov (Hviderusland) og Corneliu Rus (Rumænien). Ellers kommer der kampe med kendte Superkombat profiler som Catalin Morosanu (Rumænien), Daniel Sam (England), Andrei Stoica (Rumænien) and Petr Vondracek (Tjekkiet).



Ingen kommentarer:

Send en kommentar