mandag den 10. december 2012

Intens juleaction!


Eurosport leverer masser af hårdtslående juleaction denne uge i form af tre intense bokseudsendelser tirsdag og fredag.

Tirsdag kl. 20:00 sendes eftersendes det spændende sværvægtsopgør mellem den ubesejrede Lucas Browne og den rutinerede Jason Gavern fra Convention Towers and Exhibition Center i Hong Kong, Kina. Oprindelig var det Richard Towers, som skulle møde Browne i en kvalifikationskamp om retten til at møde David Price om hans Commonwealth-bælte. Desværre trak Towers sig sent sidste uge, og på meget kort varsel har Gavern accepteret kampen.

Browne er en yderst hårdtslående brawler, som har pløjet gennem sine modstandere uden de helt store problemer. Han har dog heller ikke mødt boksere af specielt høj kvalitet, hvilket har givet ham tid til at modnes som bokser. Han kommer nemlig fra en baggrund i MMA og Kickboxing, og teknisk set så er der huller og mangler både offensivt og defensivt.

Gavern er en hårdfør type, som har mødt en række af de bedste boksere i verden, men han har endt i rollen som journeyman. Han er dog en robust type, og det bliver interessant at se, om han kan give Browne problemer.

Tirsdag kl.21:00 sendes det flot opslåede stævne fra Manchester Arena i Manchester, England, hvor Ricky Hatton gør comeback mod Vyacheslav Senchenko i weltervægt. Der sendes også de to WBA interim VM-kampe i super bantamvægt og mellemvægt mellem henholdsvis Martin Murray og Jorge Navarro samt Scott Quigg og Rendall Munroe.

Selvom hovedkampen er weltervægtsbraget mellem de to tidligere verdensmestre, så er det gennemgående boksning af meget høj kvalitet i alle kampene. Alle kampene har stor betydning internationalt, og vinderne vil stå stærkt i forhold til de helt store kampe næste år i deres respektive vægtklasser.

Det er på ingen måde samme niveau, som præger liveudsendelsen fredag kl 21:00 fra Arena Riga i Riga, Letland, når Bigger's Better King afholdes, men der er alligevel lagt op til en dramatisk og underholdende aften, når årets turneringsvindere (og et par erstatninger) skal dyste om titlen som finaleturneringens konge.

Gennem hele året har Eurosport vist ottemandsturneringer, hvor vinderne har kvalificeret sig til denne Bigger's Better King turnering.Vinderen skal altså besejre tre mand på en og samme aften for at vinde titlen som Bigger's Better King og ikke mindst snuppe den store check.

Et par vindere har meldt fra pga. skader, men feltet er alligevel en samling af de stærkeste deltagere:
Sergej Maslobojev (Litauen)
Evgenios Lazaridis (Grækenland)
Oleksiy Mazykin (Ukraine) (erstatter Spas Genov)
Fabrice Aurieng (Frankrig)
Mairis Breidis (Letland)
Konstantin Glukhov (Letland)
Evgeny Orlov (Rusland)
Wojciech Jastrzebski (Polen) (erstatter Milen Paunov)

Umiddelbart, så ligner Mazykin favoritten, men både Breidis og Aurieng har imponeret.

Der vises også en WKN VM-kamp i Kickboxing for kvinder mellem svenske Maria Elin Olsson og tyrkiske Seda Duygu Aygun som optakt til finalen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar