mandag den 21. januar 2013

K-1 World MAX 2012 World Championship Final


Eurosport sender i aften kl. 21:00 K-1 World MAX 2012 World Championship Final fra Athen, Grækenland, hvor nogle af verdens absolut bedste kickboxere dyster om titlen som vinderen af den store turnering, der altså afsluttes med denne hæsblæsende ottemandsturnering.

Det er nogle af de absolut største profiler som er med, og feltet består altså af Reece McCallister, Murthel Groenhart, Yasuhiro Kido, Chris Ngimbi, Arthur Kyshenko, Andy Ristie, Andy Souwer og hjemmebanehelten, Mike Zambidis.

Vinderen skal altså gennem tre hårde kampe på en og samme aften for at kunne tage titlen og de 300,000 $ med hjem.

Disse ottemandsturneringer lægger som regel op til stor dramatik, og med tanke på hvilken eksplosiv cockatil som feltet udgør, så er der virkelig lagt op til et brag af et show.

Der er ingen tvivl om, at nogle af verdens absolut bedste fightere er involveret i denen turnering, men K-1 har fået stor konkurrence af Glory, der forsøger at udkonkurrere K-1 organisationen. Den traditionsrige og meget populære japanske organisationer fik i 2012 nyt liv efter et mørkt 2011, og denne turnering markerer på mange måder, at de for alvor er tilbage.

Så tune ind på Eurosport for at tjekke de hårdtslående, lynhurtige og teknisk fremragende kampatleter ud i aften kl. 21:00.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar