tirsdag den 29. januar 2013

Boksning fra Tyskland


Eurosport sender i aften kl. 21:00 tre boksekampe fra Sauerland Event stævnet i Arena Nürnberger Versicherung i Nuremberg, Tyskland. Hovedkampen er WBO-kampen i super mellemvægt mellem den forsvarende mester, Arthur Abraham, og udfordreren, Mehdi Bouadla. Der vises også EM-kampen i cruiservægt mellem Mateusz Masternak og Juho Haapoja og WBA Inter-Continental kampen i letmellemvægt mellem Jack Culcay og Jean Michel Hamilcaro.

Abraham er den tidligere IBF-mellemvægtskonge, som blev udstillet i Super Six turneringen mod Carl Froch, Andre Dirrell og Andre Ward, men som har kæmpet sig tilbage til titelkampe og senest snuppede WBO-bæltet fra Robert Stieglitz. Tyskeren er stadigvæk et stort navn, og hans slagkraft er fortsat en massiv force, selvom hans defensive huller og manglende kreativitet er blevet blottet mod de tre førnævnte boksere.

Udfordreren, Mehdi Bouadla, husker mange danske fans fra Mikkel Kesslers comebackkamp, hvor franskmanden blev brugt som en menneskelig yoyo af den danske bokser. Han er en slugger, som kommer fremad, og som godt kan lide at stå toe-to-toe med sine modstandere. Siden nederlaget i Parken har han vundet over tre journeymænd, og nu får han så chancen mod den hårdtslående Abraham.

Begge er aggressive sluggere, men der er ingen tvivl om, at WBO-mesteren slår langt hårdere, og han er også favoritten.

Ellers dyster Masternak og Haapoja altså om det ledige EBU-bælte, som blev taget fra Alexander Alekseev, og Culcay får en ny god mulighed for at fremvise sine glimrende færdigheder, når han sætter sit WBA Inter-Continental bælte på spil mod den stærke udfordrer, Hamilcaro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar