tirsdag den 10. august 2010

Unge talenter på Eurosport i aften!

Eurosport sender i aften kl. 21:00 fire kampe fra The Arena i Philadelphia, Pennsylvania, USA, hvor der er fokus på unge, ubesejrede talenter. Personligt, så ser jeg meget frem til dette spændende fightcard.

Aftenens hovedkamp er en cruiservægtskamp mellem den ubesejrede israeler, Ran Nakash (24-0-0, 18 sejre på KO) og den hårdføre amerikaner, Victor Barragan (11-5-0, 3 sejre på KO). Nakash nærmer sig verdenstoppen, og skulle egentlig have mødt den tidligere southpaw verdensmester, Lou Del Valle. Del Valle meldte afbud en uge før kampen, og i stedet har Barragan valgt at tage chancen.

For Nakash betyder det, at han har forberedt sig på en helt anden modstander, da Barragan er ortodoks, og kæmper helt anderledes end det akavede Del Valle. Barragan har dog tidligere taget store chancer i karrieren, hvilket han plettede rekordliste også bærer præg af, og han er på ingen måde nogen nem modstander for den stærke og hårdtslående israeler.

Det store weltervægtstalent fra Den Dominikanske Republik, Felix Diaz (5-0-0, 3 sejre på KO), skulle egentlig have mødt den berømte journeyman, Emanuel Augustus, men amerikaneren trak sig med kort varsel, og i stedet har Broderick Antoine (10-10-1, 5 sejre på KO) hoppet ind. Diaz er i samme position som Nakash, på den måde at han har forberedt sig på en helt anden type modstander, da Antoine er southpaw. Diaz, er selv en lynhurtig southpaw, som vandt OL guld i 2008, og han er sulten for at vise den professionelle bokseverden, hvad han kan. Antoine er en svær modstander, selvom han ikke er kendt på samme måde som Augustus, og det bliver interessant at se, hvad han kan gøre mod den skarpe Diaz.

Der er også to sværvægtskampe på programmet, og i den ene af dem bliver vi præsenteret for endnu et stort amatørnavn i form af ukrainske Viacheslav Hlazkov (5-0-0, 3 sejre på KO), der vandt bronze ved OL i 2008. Han står overfor den stærke og mere rutinerede Mark Brown (15-3-0, 7 sejre på KO), som håber på at kunne levere en reel overraskelse ved at besejre Hlazkov. I den anden sværvægtskamp, ser vi den tidligere amerikanske fodboldspiller, Imani Bell, gøre sin professionelle debut mod Lee Thomas (1-3-0).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar