tirsdag den 3. august 2010

Boksning fra Tyrkiet


Eurosport sender i aften kl. 21:15 boksning fra Abdi Ipekci Spor Salonu i Istanbul, Tyrkiet.
Tyrkiet har i mange år, været et af de lande, som mange bokseeksperter har spået vil blive en stormagt i boksning i fremtiden. Boksning er meget populært i Tyrkiet, og i de seneste år har der kommet flere og flere tyrkiske boksetalenter frem. Fra stævnet i Istanbul vises der tre kampe, og der er store tyrkiske navne involveret i hver enkelt kamp.

Hjemmebanehelten, Selcuk Aydin (19-0-0, 15 sejre på KO), møder i aftenens hovedkamp den rumænske kriger, Ionut Dan Ion (26-0-0, 14 sejre på KO), om WBC’s Silver titel i weltervægt (en titel som WBC giver boksere, som ikke kan bokse om VM-titlen, men som alligevel bokser en vigtig kamp, muligheden for at bokse). Ja, selve titlen er i mine øjne fjollet, men kampen er en spændende kamp mellem to ubesejrede og meget ambitiøse boksere.

Vi får også serveret sværvægtskampen mellem den ubesejrede tyskbaserede tyrker, Yakup Saglam (24-0-0, 21 sejre på KO), og tyske Marcel Zeller (22-6-0, 21 sejre på KO), i en kamp mellem to særdeles hårdtslående boksere.

Aftenens første kamp er i super mellemvægt, og står mellem det tyrkiske håb, Savas Kaya (2-0-0) og den tjekkiske journeyman, Tomas Kugler (11-16-1, 6 sejre på KO).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar