tirsdag den 17. august 2010

Ubesejrede talenter

Eurosport sender i aften kl. 21:00 tre kampe med potentielle store stjerner fra DeSoto Civic Center i Southaven, Mississippi i USA.

I hovedkampen møder den hurtige southpaw, Fernando Guerrero (18-0-0, 15 sejre på KO), den rutinerede Ishe Smith (21-4-0, 9 sejre på KO) om den ledige NABF titel i mellemvægt.

Smith er mest kendt som en af deltagerne i den første udgave af realityshowet, The Contender, hvor han besejrede danske Ahmed Kaddour. Siden da har Smith haft svingende succes i kampe mod meget stærke modstandere. Guerrero er et stort talent, men han mangler endnu en del før han er klar til de bedste, og har ikke mødt samme kaliber af modstandere, som Smith har.

Det hårdtslående letmellemvægtstalent, Shawn Porter (15-0-0, 12 sejre på KO), møder en southpaw med et legendarisk navn i form af Ray Robinson (11-1-0, 4 sejre på KO). Robinson er uden tvivl en kompetent bokser, men han er ikke på niveau med Sugar Ray Robinson, der af de fleste eksperter regnes som verdens allerbedste bokser nogensinde kilo-for-kilo. Porter derimod virker som den komplette bokser, da han har hurtighed, power og evner.

I en kamp mellem to ubesejrede weltervægtere, møder Mike Dallas Jr (14-0-1, 5 sejre på KO) Lanard Lane (12-0-0, 7 sejre på KO) i en kamp, hvor ”somebody’s O has got to go”, som de siger derovre. Begge boksere sætter deres ubesejrede rekordlister på spil i håb om, at en sejr kan give dem opmærksomhed og dermed virke som et springbræt til større kampe. Begge har været matchet forsigtigt, men denne kamp giver begge en stor chance for at vise, hvad de kan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar