tirsdag den 18. januar 2011

Adamek vs Maddalone


I aften kl. 21:00 viser Eurosport fire boksekampe fra et stævne i Prudential Center i Newark, New Jersey i USA. Hovedkampen ved stævnet er sværvægtskampen mellem Tomasz Adamek (42-1-0, 27 sejre på KO)og Vinny Maddalone (33-6-0, 24 sejre på KO).

Adamek er en meget populær bokser blandt sine patriotiske polske og polsk-amerikanske fans, og selvom polakken nu bor og bokser med base i New Jersey, så er han på ingen måde blevet et mindre trækplaster. Han har bokset en række gange i Prudential Center, og fylder arenaen op til randen hver eneste gang.

Den tidligere verdensmester i letsværvægt og cruiservægt har kurs mod en VM-kamp, og kampen mod Maddalone er endnu et skridt i den retning. Amerikanske Maddalone kommer fra New York, så det er lidt af et lokalopgør på den måde. Maddalone er en sej, hårdfør slugger, som aldrig rigtig har haft teknikken eller attributterne til at klare sig mod den ypperste elite, men for Adamek er dette en god kamp til at teste sig imod. Polakken har taget hurtighed og bevægelighed med op til sværvægt, men han har naturlig nok virket som om, han ikke rigtig besidder en sværvægters slagkraft.

Denne kamp giver så Adamek uligheden for at vise sin power og slagkraft frem mod en primitiv og angrebsvillig modstander. Fra undercardet vises tre kampe. Den ubesejrede polske mellemvægter, Patrick Majewski (15-0-0, 10 sejre på KO) møder den hårdtslående amerikaner, Eddie Caminero (7-4-0, 7 sejre på KO). Sadam Ali (11-0-0, 6 sejre på KO) har imponeret med glimrende teknisk boksning, og den ubesejrede amerikanske weltervægter møder den ruinerede og hårdføre landsmand, Manuel Guzman (7-10-2, 3 sejre på KO). Tarvis Simms (26-1-1, 11 sejre på KO), gør comeback efter karrierens eneste nederlag mod Super Six bokseren, Allan Green, og møder Willis Lockett (12-11-5, 5 sejre på KO) i en kamp i super mellemvægt mellem to amerikanere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar