søndag den 9. januar 2011

Strikeforce Challengers - Woodley vs Saffiedine!

I aften kl. 22:30 sender Eurosport2 MMA-stævnet, Strikeforce Challengers, fra Nashville Municipal Auditorium i musikbyen, Nashville, Tennessee i USA. Aftenens hovedkamp er opgøret mellem de stortalenter i weltervægt, Tyrone Woodley (7-0-0) og Tarec Saffiedine (10-2-0).

Begge fightere har set meget imponerende ud, og på mange måder minder de om hinanden, på den måde at de begge befinder sig lige under den absolutte elite i weltervægt. For begge er dette en make-or-break kamp, hvor vinderen vil gå videre mod en mulig titelkamp i Strikeforce, mens taberen skal til at bygge en ny sejrsstime op, for at komme i samme situation igen. I en hver ung fighters karriere vil der på et tidspunkt komme en stor kamp, som for alvor viser kæmperen styrker og svagheder mod en kvalitetsmodstander, og for både Woodley og Saffiedine er dette denne kamp.

Amerikanske Woodley er et fysisk pragteksemplar med utrolige atletiske evner. Hans fysiske attributter er i verdensklasse, og med baggrund i brydning er han altid farlig med nedtagninger. ”T-Wood” er dog ingen ensidig fighter, og med et konstant voksende stående game er han farlig med sine hurtige hænder og fødder. Dette fremviste han i allerhøjeste grad i sin seneste kamp, da han stoppede den farlige brasilianer, André Galvão, i første omgang. Han har også gode submissions, og fire af sejrene er kommet på submissions (en femte kom også på submission fra ground and pound).

Belgiske Saffiedine har ikke de samme medfødte evner, men han er en hurtig, hårdtslående og meget farlig kickboxer med baggrund i Karate, som valgte at tage springet fra Belgien til Californien, USA, for at satse fuldtid på en karriere i MMA hos Dan Henderson i Team Quest. Saffiedine har hurtigt tillært sig et meget imponerende defensivt brydegame, og i sin næstsidste kamp lukkede han den tidligere topbryder, Nate Moore, ned og slog ham ud med et fabelagtig kontra-kryds. ”Sponge” har også gode submissions, og han er specielt farlig med armlåse.

Med to så well-roundede, teknisk dygtige og motiverede fightere i buret, så er der virkelig lagt op til en flot main event. På undercardet bliver vi også præsenteret for et af de helt store håb i sværvægt, Daniel Cormier (6-0-0). Cormier er en af de bedste brydere i sværvægts MMA, og han viser markant forbedrede stående evner kamp for kamp. Topbryderen står dog overfor en hård modstander i form af Devin Cole (18-8-1), som har taget kampen på kort varsel. Cole er en rutineret og farlig modstander for Cormier, og Cole har mødt en række af de helt store navne i sin karriere. Ovince Saint Preux (9-4-0) og Abongo Humphrey (7-2-0) mødes i en meget interessant kamp i letsværvægt mellem to meget sultne krigere, hvor vinderen kommer til at stå glimrende i forhold til fremtidige lukrative kampe i den meget stærke vægtklasse.

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar