lørdag den 23. juli 2011

Bobby Voelker vs Roger Bowling III eftersendt i nat!


Trilogier i MMA hører til sjældenhederne. Ja, vi husker alle sammen nogle af dem som f. eks. Chuck Liddell vs Randy Couture, Wanderlei Silva vs Rampage Jackson og Fedor Emelianenko vs Minotauro Nogueira. I nat kl. 00:30 sender Eurosport2 eftersendt fra nattens stævne, hvor den nyeste trilogi blev komplet i form af den tredje kamp mellem weltervægterne, Bobby Voelker og Roger Bowling.

Nu er Voelker vs Bowling trilogien ikke på niveau med nogle af de førnævnte trilogier, men disse to fightere skaber alligevel en yderst interessant og meget kompliceret match-up, når de clasher i Strikeforce-buret. Vi har vist en række kampe med begge fightere, inklusiv deres to første opgør, og begge kampe har vist, hvilke enorme kontraster de er.

Alt Bowling (9-1-0) foretager sig, er spektakulært og eksplosivt, være det tordnende spark eller højtflyvende nedtagninger, og han har leveret en række brutale afslutninger. Voelker (23-8-0) er derimod en bundsolid og metodisk fighter, som ikke rigtig satser på vilde teknikker, men i stedet arbejder på at nedbryde sine modstandere gennem et højt tempo og masser af pres.

Bowling er kendt for sine lynhurtige hænder og fødder, som han foretrækker at bruge til at levere flashy kombinationer af slag og spark med. Voelker er mere en grappler, som implementerer glimrende dirty boksning, og som er god til at passe på sig selv. Han har gang på gang været bagud på point, for så at vende kampen og afslutte sine modstandere på gulvet.

Begge står med en sejr hver, og dette sidste møde skal så afgøre, hvem der kan trække sig sejrrigt ud af trilogien. Mere end dette, så vil vinderen også stå stærkt i forhold til en titelkamp, da Nick Diaz igen skal til at kæmpe for UFC, og derfor er hans titel nu blevet ledig.

Ellers fra fightcardet vises den meget aktuelle kamp fra kvindernes weltervægtsdivision, hvor den tidligere mester, Sarah Kaufman, møder den intense Liz Carmouche. Begge har altså tabt til Marloes Coenen, og begge tabte på submission. Kaufman (13-1-0) tabte sin titel på armbar til hollænderen, mens Carmouche (5-1-0) dominerede mesteren, indtil hun blev fanget i en triangle. Vinderen af denne kamp kommer sandsynligvis til at møde Coenen i løbet af efteråret.

Der vises også sværvægtsbraget mellem Devin Cole og Shawn Jordan. Cole (18-9-0) skulle egentlig have mødt den hårdtslående Lavar Johnson, men da han blev skadet, fik Jordan (11-2-0) muligheden. Cole har tabt to i træk, mens dette er Jordans Strikeforce debut, så begge skal helst underholde og levere varen.

I letsværvægt mødes Ovince St. Preux og Joe Cason i en spændende kamp mellem to eksplosive herrer. St. Preux (10-4-0) har vundet syv kampe i træk efter en so-so start på karrieren, men Cason er ubesejret i otte kampe, og er ikke kommet for at fungere som stepping-stone for St. Preux.

I mellemvægt mødes to Strikeforce debutanter, når den Adlan Amagov (7-1-0) duker det ud mod Ronald Stallings (9-3-0).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar