fredag den 1. juli 2011

Strikeforce Challengers: Bowling vs Voelker II i aften kl. 22:30 på Eurosport2!


I aften kl. 22:30 sender Eurosport2 Strikeforce Challengers: Bowling vs Voelker II. Fra stævnet i Save Mart Center i Fresno, Californien i USA vises i alt fem kampe fra fire forskellige vægtklasser.

Aftenens main event er returkampen mellem Roger Bowling og Bobby Voelker. Den hårdtslående og eksplosive Bowling vandt deres første møde på en teknisk pointafgørelse, da han fik en finger i øjet og ikke kunne fortsætte. Kampen gik derfor til dommernes scorecards, og selvom den wellroundede og meget intense Voelker så ud til at være på vej til at overtage kampen, så havde Bowling vundet de to første omgange og dermed kampen.

Bowling har altid set meget op til Mike Tyson, og hans stil er også lignende eksplosiv og aggressiv, selvom han ikke besidder samme fabelagtige bokseteknik. Voelker er kendt for sine utrolige comebacks i kampe, hvor han ser ud til at være på vej til et dominerende nederlag, indtil han på mirakuløst vis formår at vende situationen.

Der er altså lagt op til en vild returkamp mellem de to weltervægtere, hvor begge ønsker at få en ordentlig afslutning på deres kamp.

Ellers vises der to sværvægtskampe (Lavar Johnson vs Virgil Zwicker og Brandon Cash vs John Devine), en catchweightkamp på 75 kg (Billy Evangelista vs Wachiim Spiritwolf) og en kamp i kvindernes mellemvægtsdivision (Julia Budd vs Shana Olsen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar