søndag den 4. marts 2012

Strikeforce "Tate vs Rousey" i aften kl 22:00 på Eurosport2!


Eurosport2 sender i aften kl. 22:00 eftersendt fra nattens store MMA-event, Strikeforce ”Tate vs Rousey” fra Nationwide Arena i Colombus, Ohio i USA. Hovedkampen er kvindernes bantamvægtstitelkamp mellem den forsvarende mester, Miesha Tate, og den spektakulære udfordrer, Ronda Rousey. Udover denne meget hypede kamp, så er der også fire andre yderst attraktive kampe på fightcardet.

Main eventen er altså det mest hypede kvindekamp siden Gina Carano og Cristiane ”Cyborg” Santos clashede for tre år siden. Kvinde MMA er i problemer pga. manglende attraktive kampe for fansene, og uden kampe, som skaber opmærksomhed, så er det svært at få skabt et momentum omkring kvinde MMA.

Cyborg er blevet taget for brug af doping og Carano har valgt at fokusere på sin karriere som skuespiller, så der er virkelig et stort pres på aftenens to hovedkæmpere. De befinder sig i den hårdeste vægtklasse for kvinder lige nu, med andre profiler som Sarah Kaufman og Marlos Coenen blandt den absolutte elite.

Kampen mellem Tate og Rousey er en klassisk match-up mellem den wellroundede mester og den mere specialiserede udfordrer. Tate er kompetent på alle distancer, men selvom hendes brydning er hendes største force, så er ikke rigtig noget decideret specialist på nogen distance. Rousey er derimod en verdensklasse judoka, som har deltage i OL og som har vundet alle sine kampe på armbar. Mere endnu, så har hun afsluttet alle sine modstandere indenfor det første minut med sin berygtede armbar.

Tate har stor fordel i erfaring, men Rousey er alligevel favoritten hos mange, fordi hun simpelthen har set lysende ud i alle sine kampe.

I et eksplosivt weltervægtsopgør mødes den måske mest hårdtslående striker, kilo for kilo, i MMA overhovedet, britiske Paul Daley, og den erfarne japaner, Kazuo Misaki. Begge er kendt for at levere meget underholdende kampe, så der er lagt op til et brag af en kamp.

Ellers på programmet er letvægterne KJ Noons og Josh Thomson, som mødes i en interessant kamp mellem to teknisk velfunderede strikere. Den tidligere mellemvægtschamp, Ronaldo ”Jacaré” Souza, gør comeback efter han tabte sin titel til Luke Rockhold sidste år, og han møder den sene erstatning, Bristol Marunde. I aftenens åbningskamp mødes to andre mellemvægtere, Scott Smith og Lumumba Sayers, i en kamp mellem to fightere, som er kendt for at foretrække toe-to-toe duellerne.

Alt i alt er er det et flot fightcard, så tune ind på Eurosport2 i aften kl. 22:00 for at se nogle af de største profiler i gamet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar