fredag den 9. marts 2012

Sværvægtsaction direkte fra Tyrkiet!


I aften kl. 21:00 sender Eurosport live fra Spor Salonu i Trabzon, Tyrkiet, hvor aftenens menu består af nogle tunge retter.

Arena Box Promotion præsenterer returkampen mellem sværvægterne, Konstantin Airich og Ondrej Pala, om Airichs IBF Inter-Continental titel og Pala WBO European titel, som aftenens hovedkamp. Promotor Ahmet Öner siger i en pressemeddelelse, at ”hvis man er mere til ærlig, hårde sværvægtskampe end flotte lasershows, så er dette kampen for dig.” Han henviser selvfølgelig til Wladimir Klitschkos seneste kamp mod Jean Marc Mormeck, der leverede en noget passiv indsats, for at udtrykke det diplomatisk.

Dette er på ingen måde et opgør mellem to verdensklasse sværvægtere, men Airich (22-5-2, 16 sejre på KO) besidder legitim knockoutpower i begge hænder, og han er kendt for at være ganske underholdende. Pala (30-2-0, 21 sejre på KO) er favoritten til at gentage succesen fra deres første møde i 2009, hvor tjekken pointbesejrede Airich.

Pala er inde i en imponerende sejrsstime, og han kommer ind i kampen med et momentum fra 19 sejre i træk. Han virker efterhånden som en bokser, der er klar til store udfordringer. Spørgsmålet er så, om Airich kan give ham det, eller om bokseren, der oprindelig er fra Kasakhstan, bliver for simpel.

Erkan Teper (7-0-0, 5 sejre på KO) ligner et legitimt sværvægtshåb, og han er endnu en gang på hjemmebane i Tyrkiet. Han møder den rutinerede journeyman, Ivica Perkovic (15-13-0, 11 sejre på KO), i en tune-up kamp til en større udfordring senere på året. Perkovic er rutineret og har mødt en lind strøm af up-and-coming talenter, men jeg tvivler på, at han kommer til at kunne presse Teper.

I aftenens åbningskamp gør Varol Vekiloglu (18-3-1, 10 sejre på KO) comeback efter den pinlige indsats i kampen mod Airich sidste år. Han er nu tilbage i cruiservægt, hvor han hører hjemme. Han skal møde Christian Schwaeblein (5-5-0, 3 sejre på KO), som kommer ind til kampen med tre knockoutsejre i træk.

Det er intet spektakulært fightcard, men det ligner umiddelbart en solid gang bokseaction.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar