fredag den 11. maj 2012

Action-garanti på Eurosport denne weekend!



Eurosport lever to flotte live transmissioner denne weekend, når der både fredag og lørdag sendes hårdtslående action i form af EM-boksning og SuperKombat Kickboxing. De flotte kampe bør være en garanti for action til Eurosports mange fightfans, uanset om man er til boksning eller Kickboxing.

Fredag aften kl. 21:00 sendes den meget spændende EM-kamp i cruiservægt mellem Alexander Alekseev og Firat Arslan direkte fra EWS Arena i Göppingen, Tyskland. Dette er en kamp på højt niveau mellem to southpaws. Alekseev er den forsvarende mester, og han har højde og alder på sin side, samt han er den bedre skolede teknikker. Arslan har dog mødt de bedre boksere som professionel, og han er tidligere WBA-verdensmester.

Alekseev blev grimt knockoutet af sin sidste southpawmodstander (Denis Lebedev), og spørgsmålet er så om Arslan kan kopiere Lebedevs bedrift eller om Alekseevs renere teknik er for meget at overkomme for den 10 år ældre udfordrer.

Der sendes også mellemvægtskampen mellem Gökalp Özekler og Mouez Fhima, hvor Özeklers WBC Mediterranean titel er på spil.

Lørdag aften kl. 20:00 sendes årets andet SuperKombat stævne. Efter den store succes i Montenegro i februar vender eventet tilbage til Rumænien. Cluj Nopaca er den mere præcise lokation. Udover den Grand Prix turneringen vil der også være flere flotte enkeltkampe.

Som altid genererer disse turneringer spænding og dramatik, og lørdagens line-up burde levere nogle hæsblæsende kampe.

Dette er det fulde fightcard:
Reservekamp: Benjamin Adegbuy (Rumænien) vs Sander Duivys (Holland) 
Semifinale: Sammy Tevete (Holland) vs Daniel Sam (England) 
Semifinale: Jairzinho Rozenstruik (Suriname) - Raul Cătinaş (Rumænien)
Super Fights: 
Andrei Stoica (Rumænien) vs Rodney Glunder (Holland) 
Sebastian Ciobanu (Rumænien) vs Redouan Cairo (Suriname) 
Alexandru Lungu (Rumænien) vs Wieslaw Kwasniewski (Polen)
SuperKombat World Title -85kg: Bogdan Stoica (Rumænien) vs Ivan Stanic (Kroatien)
Final: Vinderne af semifinalerne mødes i aftenens store afslutning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar