fredag den 21. september 2012

Bigger's Better 15 kl 21:00


I aften kl. 21:00 sender Eurosport den 15. udgave af Bigger's Better live. Denne gang er det Hotel Golden Sands i Varna, Bulgarien, som danner rammerne om ottemandsturneringen.

Som altid, så er feltet en blanding af boksere og kickboxere, men der er en overvægt at deltagere, som har baggrund som enten professionel eller amatørbokser.

I modsætning til tidligere turneringer, så er der meget få gengangere. Dvs. at der er en række nye profiler, som gør deres professionelle debut efter en lang række amatørkampe. Her i blandt Don Turners amerikanske profil, Ricardo Wallers, samt Neculae Maladin og Dimitar Taskov. Den ubesejrede hjemmebanefavorit, Spas Genov (7-0-0, 6 sejre på KO), ligner umiddelbart favoritten set udefra, selvom han er turneringens letteste deltager.

De otte deltagere er:
Ricardo Wallers (USA)
Jonathan Pasi (Tyskland/Congo)
Spas Genov (Bulgarien)
Neculae Maladin (Rumænien)
Dimitar Taskov (Makedonien)
Wojciech Jastrzebski (Polen)
Dragan Jovanovic (Serbien)
Evgenios Lazaridis (Grækenland)

Fra nu af vil der i stedet for en kvalifikationskamp blive afholdt en kickboxingkamp før finalen. Aftenens kamp er en WKN VM-kamp i letsværvægt mellem Dimitar Iliev og Alexandru Nedelcu. Den vil blive kæmpet over fem gange to minutter, og regelsættet minder meget om det efterhånden så famøse K-1 regelsæt.

Som altid, så er niveauet måske ikke prangende, men aftenens line-up burde udgøre nogle spændende kampe. De unge profiler kommer for at vinde, og derfor håber jeg på en god turnering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar