fredag den 28. september 2012

Live boksning fra Tyskland


Eurosport sender i aften kl. 21:00 direkte fra Sparkassen-Arena i Göttingen, Tyskland, hvor promoter, Erol Ceylan, står bag et internationalt boksestævne i hans serie af events ved navn Evil Fight Night.

Oprindelig var hovedkampen cruiservægtsdysten om EM-bæltet mellem Alexander Alekseev og Agron Dzila, men da den er blevet aflyst, er det i stedet sværvægtskampen mellem Christian Hammer og Danny Williams, som er blevet rykket op som main event. Kampen er også blevet omgjort fra en otte omganges kamp til en 10-omganges kamp om WBO Europe-bæltet.

Ellers vises der EBA-titelkampen i sværvægt mellem Sanel Papic og Laszlo Toth samt WBO Europe-titelkampen i supermellemvægt mellem Geard Ajetovic og Chris Mafuta.

Hammer er en ganske atletisk sværvægter, som både har rytme og hurtighed med sig. Han har tabt tre kampe, hvoraf den ene var i hans professionelle debut. Siden da, så har han kun tabt til Mariusz Wach og Taras Bydenko, som begge er ganske dygtige boksere.

Den tysk-baserede rumæner er ikke uden evner, men han har ikke haft det stærkeste team i ryggen. Han forsøger derfor at levere præstationer, som kan åbne døre til de mere spændende kampe. Første skridt på vejen er Williams, som dog er inde i karrierens absolutte efterår.

De fleste husker englænderen for hans knockoutsejr over Mike Tyson og hans sensationelle knockout af Michael Sprott i en kamp, hvor Williams kun boksede med en arm pga hans ene skulder var gået af led. Siden da har det dog været en noget blandet fornøjelse for Williams. Han har altid haft talentet og slagkraften til at klare sig blandt de helt store drenge, men som hos så mange andre sværvægtere så har den manglende disciplin resulteret i mange unødvendige nederlag.

Williams er ikke på toppen mere, men spørgsmålet er, om han alligevel er for stor og stærk for Hammer. Rumæneren virker dog meget sulten for at bevise, at han er et navn, som man skal holde øje med.

Kampen mellem Papic og Toth er på papiret interessant nok. Serbiske Papic er ubesejret i 13 kampe, men han har virkelig en opblæst rekordliste. Han har aldrig mødt en bokser med en positiv rekordliste, og hele syv af hans modstandere har aldrig prøvet at vinde en professionel boksekamp før. Nu er ungarnske Toth ingen world-beater, men han har i hvert fald flere sejre end nederlag på sit CV. Toth har ligeledes kun besejret meget uerfarne boksere, men han har også lidt nederlag på udebane mod boksere af ok kvalitet.

Det er svært at vurdere, hvilken støbning Papic egentlig er lavet af, da han simpelthen ikke er blevet testet endnu. Forhåbentligvis, så kan Toth give os en bedre idé om det.

Den engelsk baserede serber, Ajetovic, er en bokser, som vi har vist flere kampe med på Eurosport. Den tidligere stærke amatørboksere er noget ustabil i sine præstationer. Han kan meget boksning, men han virker ikke altid lige motiveret, hvilket har ført til en plettet rekordliste. Han holder dog store sejre over typer som Jackson Chanet og Christian Pawlak, så der er ingent vivl om hans niveau, når han er på.

Han står overfor Mafuta, som er ubeskrevet blad på dette niveau. Mafuta er tysk-baseret, men kommer oprindelig fra Zaire, og han får karrierens suverænt største chance på hjemmebane. Han har ikke mødt de helt store profiler udover et par rutinerede journeymen, så han har alt at vinde i kampen mod Ajetovic, der alligevel har et stærkt navn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar