fredag den 14. september 2012

Live boksning i aften kl. 21:00


Eurosport sender i aften kl. 21:00 boksning direkte fra TABEA-Areal i Halle an der Saale, Tyskland. Aftenens main event er sværvægtskampen mellem Steffen Kretschmann og Timo Hoffmann. Fra undercardet vises en anden sværvægtsdyst, Erkan Teper vs Gbenga Oloukun, og weltervægtskampen mellem Roman Belaev og Semjons Moroseks.

Kretschmann og Hoffmann var begge dygtige amatørboksere, som efter en række indledende sejre som professionelle, har mødt væggen mod bedre modstand. Kretschmann har skuffet gevaldigt i to kampe mod Denis Bakhtov, mens den langt mere rutinerede Hoffmann har tabt mod langt større navne som f.eks. Vitali Klitschko, Henry Akinwande, Paolo Vidoz og Frans Botha.

Begge boksere er oprejste teknikkere, som arbejder bag deres jab. Kretschmann er southpaw og regnes som den mere hårdtslående af de to. Hans kæbe virker dog til at være noget skrøbelig, og han er blevet ført meget forsigtigt frem. Hoffmann har bokset et langt højere niveau, og selvom han er den mindre hårdtslående af de to og også er fem år ældre med sine 37 år, så må han være favoritten.

Et par obskure titler (EFA og WBCA EM-bæltet ifølge informationerne fra arrangørerne) er på spil, men reelt set, så handler dette om, hvem af de to, som bør trække sig tilbage. Vinderen vil ikke stå stærkt i sværvægtsdivisionen, men en evt. imponerende sejr kan give en af disse boksere et stærkt tiltrængt momentum i deres karrierer.

Teper er ubesejret og har utvivlsomt et stort potentiale. Desværre, så har han leveret noget svingende præstationer, og han har i sine seneste par kampe virket lidt ude af form, selvom han har leveret sejre før tid.

Oloukun er det tidligere prospect, som nu er blevet degraderet til journeyman-rollen. Han er utvivlsomt hentet ind for at give Teper en flot skalp på CV'et, men nigerianeren er en råstærk og meget hårdtslående slugger, som kommer for at vinde.

Dette er det klassiske opgør: bokser vs slugger. Dette bør være en særdeles underholdende kamp, da begge besidder legitim knockoutpower.

Belaev er en hårdtslående weltervægtsprofil, som endnu ikke har tabt som professionel. I Moroseks møder han en rutineret journeyman, som har vundet ni ud af sine 10 seneste kampe (eneste nederlag kom mod svenske Patrick Bogere). Det ligner en god test for den eksplosive Belaev.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar