lørdag den 6. november 2010

Roberts vs Gachechiladze


Hatton Promotions leverer live boksning på Eurosport 2 i aften kl. 21:00, og hovedkampen står mellem to spændende unge boksere, Rhys Roberts (11-0-0, 2 sejre på KO) og George Gachechiladze (6-3-1, 1 sejr på KO).

Roberts er en farverig, karismatisk og meget talentfuld bokser, som er en ganske populær figur på den lokale scene i Manchester, og selvom han ikke er specielt hårdtslående, så leverer han underholdende boksning.

I georgiske Gachechiladze står han overfor en hård test på papiret, og da kampen gælder British Masters International titlen bokses kampen over 10 omgange. Begge boksere har kun bokset kampe over fire og seks omgange, så de har langt mere tid at arbejde i end de er vant til.

Gachechiladze besejrede den ubesejrede Mikheil Avakian i sin seneste kamp, og kommer til England for at besejre Roberts i britens egen baggård. Kampen bokses i Castle Leisure Centre i Bury, og mange af Roberts’ fans fra Manchester tager turen for at heppe på deres boksehelt.

På undercardet får vi også serveret Craig Watson (18-3-0, 8 sejre på KO) mod Vasile Surcica (13-30-2, 5 sejre på KO) i letmellemvægt og Danny McIntosh (11-1-1, 5 sejre på KO) mod Hastings Rasani (23-54-4, 16 sejre på KO) i letsværvægt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar