fredag den 18. februar 2011

Endnu en MMA-weekend på Eurosport2!


Endnu en gang står Eurosport2-weekenden i MMA sportens tegn. I morgen, lørdag kl. 23:15, sender vi Strikeforce Challengers ”Beerbohm vs Healy” forskudt, da stævnet løber af stablen i nat dansk tid. Vi varmer op til dette stævne med Strikeforce Challengers 1 i aften, fredag kl. 22:30.

Lørdagens store stævne har fokus på de nye, up-and-coming profiler, og hovedkampen står mellem Lyle ”Fancy Pants” Beerbohm (15-0-0) og Pat ”Bam Bam” Healy (25-17-0) i letvægt. Dette er en klassisk match-up mellem den ubesejrede, lovende kriger og den stolte, rutinerede veteran. Vinder Beerbohm, så vil han utvivlsomt være ganske tæt på en titelkamp mod Strikeforces letvægtschamp, Gilbert Melendez, og derfor er det en særdeles vigtig kamp for den stærke bryder, der kommer ind til kampen med imponerende sejre over Vitor Ribeiro, Duane Ludwig og Gerald Strebendt.

Det samme kan jo siges om Healy, da en sejr vil åbne store døre for ham, og han kommer utvivlsomt for at levere den store overraskelse, ligesom han har gjort en række gange tidligere i karrieren mod f. eks. Paul Daley, Tiki Ghosn, Carlos Condit og Dan Hardy. Der er derfor lagt op til en rigtig spændende krig, og selvom Beerbohm er favoritten, så er Healy en klassefighter, hvis rekordliste snyder en hel del.

Fra undercardet vises bl.a. også Randy Coutures søn, Ryan Couture (1-0-0), i hans anden professionelle kamp, og det foregår også i letvægt. Couture står overfor Lee Higgins (2-0-0), der selvfølgelig gerne vil markere sig, ved at slukke lyset for legendens søn.

Fredagens event er et gensyn for de hardcore fans, da Strikeforce Challengers 1 løb af stablen den 15. maj 2009, mens det for de nyere fans vil være en ny godbid. Hovedkampen er endnu en gang i letvægt, og det er Mike Aina (11-6-1), der møder den ubesejrede Billy Evangelista (9-0-0) i en dramatisk kamp. Fra undercardet vises bl.a. fightere som Sarah Kauffman, Lavar Johnson og Bao Quach.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar