tirsdag den 22. februar 2011

Pascal vs Hopkins + Bigger's Better 4


Denne uge på Eurosport er præget af et stærkt boksetilbud til de mange loyale boksefans. I aften, tirsdag kl. 21:00, sendes WBC VM-titelkampen i letsværvægt mellem den forsvarende mester, Jean Pascal (26-1-0, 16 sejre på KO), og den aldrende legende og meget farlige udfordrer, Bernard Hopkins (51-5-1, 32 sejre på KO). Dette er en kamp på allerhøjeste niveau, da Pascal er en af de hotteste navne i boksning i dag, og Hopkins utvivlsomt er et af de største navne i boksning overhovedet.

Fredag kl. 20:45 sendes den fjerde udgave af ottemandsturneringen, Bigger’s Better, fra Festa Hotel i Sofia, Bulgarien. Disse turneringer har fået blandet modtagelser fra de hardcore boksefans, men der er næsten garanti for dramatik, når otte sværvægtere mødes i en turnering. Selvom niveauet kan være noget svingende, og det ligger et helt andet sted end kampen mellem Pascal og Hopkins, så er seertallene rigtig gode for Bigger’s Better stævnerne, og det er jo et bevis for underholdningsværdien.

For at vende tilbage til Pascal-Hopkins kampen, så sendes der altså fra Pepsi Coliseum i Quebec City, Quebec i Canada, så den forsvarende mester er i allerhøjeste grad på hjemmebane mod den stærke kriger fra boksebyen Philadelphia, Pennsylvania i USA. For Pascal ligner dette karrierens absolut hårdeste kamp, mens det for Hopkins er endnu en megakamp, som er det eneste han kan motivere sig til i slutningen af hans fantastiske karriere.

Fra undercardet bliver vi præsenteret for to interessante kampe. I weltervægt møder den farverige og kontroversielle tidligere IBF letweltervægtschamp, Paulie Malignaggi (27-4-0, 5 sejre på KO), den rutinerede og råstærke mexicanske tidligere VM-udfordrer, Michael Lozada (36-6-1, 29 sejre på KO), i det der ligner en hård comebackkamp for den populære Malignaggi. I sværvægt får vi det ubesejrede irske håb, Tyson Fury (12-0-0, 9 sejre på KO) at se mod den rutinerede journeyman, Zack Page (27-32-2, 7 sejre på KO).

I Bigger’s Better turnering er der linet op til masser af action og spændende kampe, når det internationale felt bestående af rumænske Vasile Popovici, serbiske Sasa Lazic, tyske Denis Sebastian, belgiske Sebastian van Thielsen, polske Damien Trzcinski, kroatiske Ivica Bacurin, ukrainske Maxim Pediura og hjemmebanefavoritten, bulgarske Alben Bulinski, mødes for at finde endnu en vinder af en Bigger’s Better turnering. Vinderne af disse turneringer går så videre til det store Bigger’s Better Grand Prix, som vil blive afholdt i slutningen af året.
Det er også med stor glæde, at jeg ser frem til Bigger's Better 5, som kommer til at foregår i NRGi Arena i Århus, og igen kommer danske Ed Monso i aktion i denne turnering. Denne turnering går af stablen den den 15. april, og Jean Christophe Courreges og Stephane Cabrera laver dette stævne i samarbejde med århusianske Mohamed F. Tehrani, som står bag Muay Thai- og MMA-klubben The Colusseum. Der kommer derfor to kickboxingkampe af højt niveau på samme fightcard, og der vil også være dansk deltagelse i disse kampe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar