fredag den 13. maj 2011

Strikeforce: Heavy Artillery


Eurosport2 sender i aften kl. 22:30 Strikeforce: Heavy Artillery fra Scottrade Center i St. Lous, Missouri i USA, hvor hovedkampen er sværvægtsbraget mellem den regerende Strikeforce champ, Alistair Overeem, og den hårdtslående udfordrer, Brett Rogers. På undercardet kæmpet så stærke navne som Ronaldo ”Jacaré” Souza, Andrei Arlovski, Antonio Silva og Roger Gracie.

Titelkampen mellem Overeem og Rogers er et clash mellem to frygtindgydende strikers, men selvom Overeem regnes som den klart farligste striker, så er han også den mere wellroundede fighter. Rogers' chance ligger derfor tilsyneladende i at overraske den stærke hollænder tidligt med tunge bomber, mens Overeem har flere muligheder.

Dette er første titelforsvar for Overeem, selvom han vandt titlen tilbage i 2007, men siden da har han høstet store sejre i Japan både i MMA og i K-1, og han regnes som sværvægtsdivisionens store outsider, da de fleste regner Fedor Emelianenko og de forskellige UFC-fightere, som de stærkeste sværvægtere. Der er derfor meget på spil i denne kamp, og for den amerikanske hjemmebanefavorit er dette en gylden mulighed. Rogers har alt at vinde, men han er den store underdog.

Ellers vises der to kampe i letsværvægt samt en kamp i mellemvægt og en kamp i sværvægt. De to letsværvægtskampe står mellem Roger Gracie og Kevin Randleman samt Antwain Britt og Rafael Cavalcante, mellemvægtsdellen står mellem Ronaldo Souza og Joey Villasenor og sværvægtskampen er et opgør mellem Andrei Arlovski og Antonio Silva.

Alle kampene involverer meget store profiler, og dette er yderst flot stævne fra Strikeforces side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar