tirsdag den 7. juni 2011

Sylvester vs Geale + Murat vs Griffin


Eurosport viser i aften kl. 21 IBF VM-kampen i mellemvægt mellem den forsvarende mester og lokale helt, Sebastian Sylvester, og den australske førsteudfordrer, Daniel Geale, fra Jahnsportforum i Neubrandenburg, Tyskland. Fra undercardet vises kun en enkelt kamp, og det er letsværvægtskampen om den vakante IBF Inter-Continental titel mellem tyske Karo Murat og amerikanske Otis Griffin.

Sylvester vs Geale er en titelkamp på højt niveau mellem to hurtige, teknisk velfunderede boksere, som generelt bokser i et højt tempo og egentlig minder en del om hinanden. Sylvester (34-3-1, 16 sejre på KO) er kendt for at udjabbe sine modstandere, og nedbryde dem med hurtige kontraangreb. Tyskeren har til trods for sine kun 172 cm været i stand til at darte ind og ud fra distancen pga. et hurtigt benarbejde, og et glimrende overblik.

Geale (24-1-0, 15 sejre på KO) er også en hurtig, bevægelig bokser, men han er mere rytmisk og oppe på tæerne end Sylvester. Geale kommer ind til denne kamp med karrierens mest imponerende præstation i bagagen, da han stoppede Roman Karmazin i sidste omgang, hvilket kvalificerede ham til denne VM-kamp. Selvsamme Karmazin var mere end lidt uheldig da han sidste år måtte nøjes med uafgjort mod Sylvester, så det er et resultat, der utvivlsomt har fået tyskernes opmærksomhed.

Ingen af disse to bokser er specielt hårdtslående eller afhængige af deres råstyrke, men der er ikke tvivl om, at de hører til blandt de bedste i verden i mellemvægt, og der er lagt op til en flot, teknisk boksekamp i et højt tempo.

Murat (23-1-0, 13 sejre på KO) er på vej tilbage mod toppen, efter han i sin forrige kamp blev nedbrudt og stoppet af Nathan Cleverly i karrierens første nederlag. Den råstærke Murat blev på mange måder udstillet i den kamp, og han er nu i gang med en genopbygningsproces, hvor første store skridt er kampen om den vakante IBF Inter-Continental titel mod Griffin (23-7-2, 9 sejre på KO).

Der er ingen tvivl om, at Griffin er hevet ind for at få Murat til at se godt ud, men Griffin er på ingen måde nogen walk-over, hvilket hans sejre over Byron Mitchell og Mike Nevitt viser. I sin seneste kamp, tabte Griffin sin USBA titel til Yusef Mack, og kan han kopiere Cleverlys strategi mod Murat, så vil hans karriere igen være på vej mod lysere tider efter nederlag til topboksere som Jeff Lacy, Danny Green og Enad Licina.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar