fredag den 3. juni 2011

Strikeforce Challengers: del Rosario vs Mahe


Eurosport2 viser i aften kl. 22:30 MMA-stævnet Strikeforce Challengers: del Rosario vs Mahe fra Comcast Arena i Everett, Washington i USA. Som altid ved disse Strikeforce Challengers stævner, så ligger fokus på de nye navne, men selvom hovedkampen og stævnets navnegivende match-up er sværvægtsbraget mellem Shane del Rosario og Lolohea Mahe, så er den sportslige hovedattraktion utvivlsomt titelkampen i kvindernes weltervægt mellem den forsvarende mester, Sarah Kaufman, og den ambitiøse udfordrer, Rozanne Modafferi.

Den hårdtslående striker og dygtige tekniske grappler, Del Rosario (9-0-0), bliver hyldet som en af fremtidens mulige sværvægtsstjerner, men han står overfor en aggressiv, stærk og hårdtslående brawler i form af Mahe (4-1-1). Det ligner på papiret en svær test, og den populære del Rosario skal være skarp og velforberedt mod Mahe, der utvivlsomt ser dette som en glimrende chance for at få skabt noget hype omkring sit navn.

Strikeforces ubesejrede weltervægtschamp for kvinder, Kaufman (11-0-0), skal i sit første forsvar møde den meget atletiske og akrobatiske Modafferi (15-5-0), der er en meget dygtig grappler. Kaufman er en wellroundet og meget teknisk dygtig fighter, men i Modafferi møder hun en af de absolut bedste fightere, og det ligner en meget flot, matchet kamp.

Ellers på programmet er weltervægtskampen mellem Cory Devela (11-4-0) og Bobby Voelker (21-8-0), letsværvægtskampen mellem Abongo Humphrey (7-1-0) og Mike Kyle (16-7-1, 1 NC) og letvægtskampen mellem Caros Fodor (7-3-0) og Ousmane Thomas Diagne (1-1-0).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar