tirsdag den 12. april 2011

David Tua vs Demetrice King


Eurosport sender i aften kl. 21:00 boksestævnet fra TelstraClear Pacific i Manukau City i New Zealand, hvor David Tua og Demetrice King headliner showet, der består af fire kampe.

Tua (51-3-2, 43 sejre på KO) er i gang med sit comeback, men han snublede senest mod Monte Barrett, var i gulvet for første gang i karrieren og havde held til at kampen blev dømt uafgjort. Samoa-krigeren lignede ikke sig selv og virkede ikke særlig skarp, men samtidig boksede Barrett en af sin karrieres allerflotteste kampe.

Vil new zealænderen tilbage til toppen, så skal han imponere mod King (15-19-0, 13 sejre på KO), der er en solid journeyman med masser af power. Amerikaneren har rutine og kløgt nok til at passe på sig selv (han er kun blevet stoppet to gange), men den store amerikaner bør ikke kunne true Tua. Alligevel, så leverede han en sensationel knockoutsejr senest han mødte en samoaner, Bowie Tupou, der var ubesejret i 18 kampe før mødet med King.

Tua har dog besejret bedre folk end King har tabt til, og selvom King vejer små 15 kilo mere og selv besidder et legitimt knockoutpunch, så er planen med denne kamp, at den skal fungere som springbræt for Tua. Han skal tilbage på ruten mod titelkampe, og det skal helst gå stærkt.

Fra undercardet vises bl.a. Maselino Masoe (29-6-0, 27 sejre på KO) i kamp mod Kashif Mumtaz (7-22-1, 5 sejre på KO) i en kamp mellem to lokale supermellemvægtere. De fleste danske boksefans husker nok bedst Masoe, som manden der knockoutede Evans Ashira i anden omgang om den vakante WBA titel i mellemvægt tilbage i 2004. Vaitele Soi (13-0-0, 10 sejre på KO) møder den mere rutinerede Oscar Siale (13-8-0, 4 sejre på KO) i en cruiservægtskamp, og i letsværvægt skal vi se den ubesejrede Warren Fuiava (10-0-0, 3 sejre på KO) mod Niusila Seiuli (1-11-1).    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar