fredag den 22. april 2011

Strikeforce Challengers: Kaufman vs Hashi


Eurosport2 sender i aften kl. 22:30 Strikeforce Challengers: Kaufman vs Hashi. Dette stævne byder på kampe med store profiler som Sarah Kaufman, Takayo Hashi, Luke Rockhold, Trevor Prangley, Karl Amoussou og Tarec Saffiedine.

Hovedkampen er titelkampen om det vakante weltervægtsbælte mellem canadiske Saraf Kaufman (10-0-0) og japanske Takayo Hashi (13-1-0). Set udefra, så ligner det en af de klassiske match-ups i MMA, hvor strikeren er oppe mod grappleren, men begge er dygtige, wellroundede MMA-fightere, som kan kæmpe på alle distancer. Alligevel er Kaufman klart stærkest stående, mens Hashi er en udpræget grappler.

Begge har vundet over alle sine modstandere i MMA (Hashi har revancheret sit ene nederlag mod Hitomi Akano), og det er to kvinder, som utvivlsomt befinder sig blandt verdens allerbedste weltervægtere, der kæmper om Strikeforces ledige titel.

Fra undercardet vises der en række attraktive match-ups, og co-main eventet er mellemvægtsbraget mellem den stærke, sydafrikanske grappler, Prangley (22-5-0), og den hårdtslående, franske striker, Amoussou (11-2-1). Begge er fightere, som har kæmpet ved store events, og de har begge mødt verdensklassefightere. Amoussou regnes som en up-and-coming fighter med et enormt potentiale, mens Prangley mere er den rutinerede veteran, som stadigvæk forsøger at finde vej til toppen.

Et andet interessant mellemvægtsopgør er duellen mellem den imponerende wellroundede og yderst afslutningsfarlige, Rockhold (6-1-0), og den råstærke og aggressive bryder Paul Bradley (13-1-0). Begge har mødt og slået dygtige fightere, men til trods for sin kortere karriere, så har Rockhold de flottere navne på sit resumé.

Den belgiske weltervægter, Saffiedine (7-2-0), møder den lokale helt James Terry (7-1-0) i en tæt matchet kamp, og de to ubesejrede mellemvægtere Raul Castillo (6-0-0) og Yancy Medeiros (7-0-0) mødes ligeledes i det der på papiret ligner en yderst interessant kamp.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar