tirsdag den 5. april 2011

Kampen om den vakante IBF-titel i letweltervægt


Eurosport viser i aften kl. 21:00 kampen om den ledige IBF letweltervægtstitel mellem Zab Judah og Kaizer Mabuza fra Prudential Center i Newark, New Jersey, USA. I alt vises der fire kampe fra dette stævne, så der er masser af action i aftenens program.

Judah (40-6-0, 27 sejre på KO) er utvivlsomt et af de største talenter i boksning de seneste mange år, men han har alligevel ikke rigtig levet op til sit fulde potentiale, på trods af at han har vundet fem VM-titler, da hans præstationer er meget svingende i kvalitet. Nogle gange, så er han toptrænet, motiveret og leverer verdensklasseboksning, og andre gange virker han ude af form, ligeglad og leverer uinspirerende kampe. I en alder af 33 år, kan Judah mærke, at han ikke længere kan leve på sit talent alene, og det kan betyde en mere fokuseret og koncentreret udgave af den farverige southpaw.

Mabuza (23-6-3, 14 sejre på KO) er en helt anden type bokser, som ikke besidder samme slags enorme talent, men han er til gengæld en konsekvent arbejdshest. Han er hårdtarbejdende, aggressiv og motiveret, og kan godt lide at bokse i et højt tempo, hvilket ikke passer Judah.

De bokser om den vakante IBF titel, som Devon Alexander fik frataget, så der er meget på spil. For Judah er der mindst lige så meget at tabe som at vinde, men for Mabuza er dette en megakamp.

Fra undercardet vises mellemvægtskampen mellem Tarvis Simms (26-1-1, 11 sejre på KO) og John Mackey (13-5-2, 6 sejre på KO), weltervægtskampen mellem Jose Peralta (4-1-0, 2 sejre på KO) og Clifford McPherson (2-3-1, 1 sejr på KO) samt letvægtskampen mellem Shemuel Pagan (1-0-0) og Marcos Garcia (0-3-0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar