lørdag den 5. november 2011

IBF VM-kamp live i aften: Myriam Lamare vs Chevelle Hallback!


Eurosport sender i aften kl. 21:30 live fra Palais des Sports i Toulon, Frankrig, hvor den store hovedattraktion er kampen om kvindernes IBF titel i letweltervægt mellem den hjemmebaneheltinden, Myriam Lamare, og den rutinerede amerikaner, Chevelle Hallback.

WBF-verdensmesteren, Lamare (19-3-0, 10 sejre på KO), møder den rutinerede og anerkendte Hallback (28-7-2, 11 sjere på KO), der jagter endnu en stor titel. De bokser om den vakante IBF-titel, og for begge boksere er der meget på spil.

Franske Lamare har de seneste par år snakket om, at hun snart ønsker at trække sig tilbage, da hun gerne vil fokusere på andre projekter. Alligevel bliver hun ved med opsøge de store kampe, og i Hallback står hun overfor en af de mest respekterede boksere på scenen lige nu. Den 36-årige lokale favorit har vundet tre solide sejre i træk over Ann Succarato, Lucia Morelli og senest Lely Luz Florez i WBF-titelkampe, siden hun tabte på point mod WIBA weltervægtsmesteren, Holly Holm, der er en af de absolut største profiler i gamet.

Amerikanske Hallback har ofte oddsene imod sig, og hun har gennem den 14 år lange karriere mødt de bedste af de bedste i store kampe. Bonnie Canino, Lucia Rijker, Holly Holm og senest Cecilia Brækhus har udgjort de største udfordringer i hendes karriere. I en alder af 40 år jagter Hallback dog stadigvæk titelkampe og muligheden for at tjene gode penge på sin sport. Hun ser Lamare som en potentiel stor skalp, som kan åbne store døre i USA, hvor hun gerne vil afslutte sin karriere med store titelkampe.

Der er derfor lagt op til en flot kamp med to af de helt store profiler i kvindeboksning i dag, og jeg forventer en tæt kamp med fordel til Lamare.

Fra undercardet vises muligvis også kampen om IBF's International titel i super bantamvægt mellem franske Jeremy Parodi (31-1-1, 9 sejre på KO) og venezuelanske Jose Luis Graterol (14-8-4, 5 sejre på KO). Parodi er et stærkt navn, som kun har tabt en diskutabel pointafgørelse mod Arsen Martrosyan. Afhængig af hvor hurtige kampene bliver afviklet, så er der også snak om at cruiservægtskampen mellem Faisal Ibnel Arrami (13-3-0, 9 sejre på KO) og Jeremy Ouanna (9-6-0, 2 sejre på KO) vises.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar