tirsdag den 8. november 2011

Tre vigtige titelkampe i aften på Eurosport!


Eurosport sender i aften kl. 21:00 tre titelkampe fra Jahnsportforum i Neubrandenburg, Tyskland. De tre kampe kæmpes alle på højt internationalt niveau og involverer store profiler, så der er garanti for boksning af høj sportslig værdi og masser af god underholdning.

Main eventen drejer sig om IBF VM-titlen i cruiservægt, hvor to af Sauerlands egne drenge mødes i en intens dyst. Amerikanske Steve Cunningham (24-2-0, 12 sejre på KO) forsvarer sit bælte mod cubanske Yoan Pablo Hernandez (24-1-0, 13 sejre på KO). Begge er store, atletiske og teknisk fabelagtige udøvere. Selvom rekordlisterne er tæt på ens, så har Cunningham mere erfaring fra store kampe mod modstandere af højeste kaliber, men Hernandez er en hurtig og hårdtslående southpaw, som på ingen måde er kommet for at lægge sig ned. Når der er snak om en kamp mellem to af promotorens egne drenge, så er der også en personlig vinkel på kampen, og dette er en fabelagtig match-up.

Der vises også kampen om den ledige EM-titel i mellemvægt, hvor den tyske hjemmebanefavorit og tidligere verdensmester i IBF-regi, Sebastian Sylvester (34-4-1, 16 sejre på KO), vender tilbage efter han tabte VM-titlen mod Daniel Geale. Han møder dog ingen let modstander, da han skal op imod den ubesejrede, polske southpaw, Grzegorz Proksa (25-0-0, 18 sejre på KO), som er lidt af en outsider. Skal Sylvester tilbage til de kampe om VM-bælterne, så er det essentielt at han kan besejre Proksa. For polakken, så er dette den længe ventede chance, da han stor overfor et kendt navn, og en sejr vil fungere som den helt store døråbner for den spektakulære southpaw.

Tyske Karo Murat (24-1-0, 14 sejre på KO) forsvarer sin IBF Inter-Continental titel i letsværvægt mod den tidligere spanske WBA-verdensmester, Gabriel Campillo (21-3-0, 8 sejre på KO). Denne kamp fungerer vigtigere endnu, som en kvalifikationskamp til en kamp mod IBF-verdensmesteren, Tavoris Cloud, så dette er en yderst vigtig kamp for begge herrer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar