fredag den 25. november 2011

Live boksning fra Coronet Theatre i London kl. 21:00!

 
I aften kl. 21:15 sender Eurosport live fra Coronet Theatre i London, England. Aftenens event er arrangeret af Mickey Helliet, der er kendt som den engelske manager, der har flest boksere i sin stald. Udover det, så har Helliet slået sin navn fast som en dygtig ”small hall” promotor gennem sin virksomhed, Hellraiser Promotions. Dette er Helliet fjerde event, og han har allerede opnået at levere et stævne, som sendes live på Eurosport.

Hellraiser Promotions er kendt for at levere intense og godt matchede fightcards med en ”local feel”, som det bliver beskrevet, og det er netop også dette, som aftenens stævne umiddelbart byder på.

Hovedkampen står mellem den forsvarende Southern Area mester i letvægt, Ben Murphy (7-4-1, 3 sejre på KO), og den ubesejrede udfordrer, Tony Owen (12-0-0, 1 sejr på KO). Går man ud fra rekordlisterne, så ligner Owen den store favorit, men han har på ingen måde mødt samme kaliber af boksere, som Murphy har. Det er derfor mesteren, som har fået favoritstemplet i denne kamp mellem to boksere fra samme stald. Dette er på mange måder en utrolig kontrastfyldt kamp, da de to boksere er meget forskellige. Murphy er en kort, kompakt og råstærk slugger, som helst vil fremad i et voldsomt tempo. Owen er en høj, ranglet southpaw kontrabokser, som foretrækker at bokse i et lavt tempo bag sit hurtige jab.

Ingen af de to er kendt for at være deciderede knockout artister, men Murphy besidder utvivlsomt det hårdeste slag, selvom han mere er en type, som nedbryder sine modstandere. Jeg forventer derfor en lang, intens kamp. Murphy er en kendt vare, da han er blevet gennemtestet ved at møde flere stærke modstandere, så man ved, hvad man får med ham. Det er mere Owen, som har et spørgsmålstegn hængende over hovedet. Kan han levere varen mod en så intens type som Murphy i karrierens første store test? Han har imponeret indtil videre, men nu skal han op mod en helt anden type modstander end han er vant til, og det bliver højst interessant at se, hvordan han takler presset. Dette er virkelig en ”make or break” for den ubesejrede letvægter.

Der bliver også vist weltervægtskampen mellem Ryan Barrett (24-9-2, 5 sejre på KO) og Dan Stewart (8-3-0, 1 sejr på KO), der umiddelbart ligner en meget hård kamp for Stewart. Barrett er en southpaw, som virkelig svinger meget i sine præstationer. Han har dog mødt klart de bedre boksere, og dette er en stor test for Stewart.

Craig Whyatt gør sin debut som professionel bokser mod den erfarne journeyman, Robin Deakin (1-40-0). Whyatt bliver regnet som et talent, selvom han kun har 43 amatørkampe bag sig. Hans stil passer ikke til amatørreglerne, og han har derfor valgt at skifte over til den professionelle scene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar