fredag den 18. november 2011

Live boksning kl 21!


Eurosport sender igen live i aften kl. 21:00, når der åbnes op for action fra Kugelbake Halle i Cuxhaven, Tyskland, hvorfra vi har sendt mange stævner fra før. Aftenens boksestævne headlines af cruiservægtskampen mellem Alexander Alexeev og Daniel Bruwer, men der vises også den interessante sværvægts match-up mellem den ubesejrede Manuel Charr og Marcelo Luiz Nascimento samt mellemvægtskampen mellem Anten Bilic og Geard Ajetovic.

Den tysk-baserede usbeker, Alexeev (21-2-0, 19 sejre på KO), forsøger at kæmpe sig tilbage til en ny VM-kvalifikationskamp, efter han blev grim knockoutet af Dennis Lebedev sidste år. Han kæmper i aften om den vakante WBC International titel, og står overfor den hårdtslående sydafrikaner, Daniel Bruwer (22-2-1, 19 sejre på KO).

Alexeev har kæmpet på et andet niveau end Bruwer, og har sit flotte CV fra amatørdagene med sig, men sydafrikaneren, der i mange år har trænet under den berømte coach, Nick Durandt, er utvivlsomt kommet for at levere den store overraskelse og snuppe karrierens største skalp.

Begge er hårdtslående boksere, som leverer underholdende boksning, og jeg forventer en sjov kamp, hvor Alexeev overtager mere og mere, som kampen skrider frem. Bruwer er dog godt skolet, og tror på sine chancer, så jeg forventer et intenst pres fra ham i starten.

Den ligeledes tysk-baserede syrier, Charr (19-0-0, 10 sejre på KO), møder den hårdtslående brasilianer, Nascimento (15-1-0, 13 sejre på KO) i en intens kamp om den vakante WBC International Silver titel. Charr er en af de sværvægtere som faktisk har gået gennem flere gode navne, men alligevel har han fløjet under de fleste fans' radar. Han er en intens type, som søger slagudvekslingerne, og mod en hårdtslående, men primitiv type som Nascimento, så betyder det en frem-og-tilbage kamp med masser af action.

Den også tysk-baserede kroat, Bilic (25-2-0, 13 sejre på KO), satser på at vinde sin tiende kamp i træk, når han står overfor den engelsk-baserede serber, Ajetovic (19-5-1, 9 sejre på KO), men det ligner umiddelbart en meget hård kamp for Bilic. Ajetovic har tabt 5 hårde kampe på point, men han har mødt verdensklasseboksere og er vant til at bokse på et andet niveau.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar